Ispraznila je ormar, riješila se svih nepotrebnih stvari i sada posjeduje samo ovo

Ispraznila je ormar, riješila se svih nepotrebnih stvari i sada posjeduje samo ovo
4K
Foto: Twitter / SpbPhoenix
Možete li sebi uopće zamisliti da posjedujete samo par stvari i odjevnih predmeta koji stanu u jedan kofer? Mnogi tvrde da je to nemoguće, no Katya je uspjela. Tako živi već godinu dana i kaže da se osjeća sretno i da joj ništa ne fali.

Istina, odluka da postane minimalistica nije bila jednostavna. Dobro, često je putovala poslovno pa je navikla nositi samo jedan kofer sa sobom. Konstantno pakiranje i biranje odjevnih predmeta je upravo ono što ju je zapravo potaknulo da razmisli o tome što joj je uopće potrebno, a što ne.
"Prije dvije godine samo imala 10 velikih kutija koje su bile pune odjeće. U jednom trenutku sam se odlučila svega toga riješiti. Puno toga sam prodala i na kraju slikala što mi je ostalo."

"Sada imam idealnu količinu odjeće. Zanimljiva je činjenica da prije nikad nisam znala što da obučem. Sada nemam više taj problem. Mislim da ću nastaviti ovako živjeti.", ispričala je Katya.
Sebi je između ostalog ostavila slušalice, čepiće za uši, laptop, punjač, papuče, USB-C kabel, ruž, kremu za ruke, termosicu, dokumente, bankovnu karticu... Ima torbu s remenom i ruksak.
Često putuje pa na laptopu uvijek ima nekoliko filmova, spremljenih videa s YouTubea, a na mobitelu ima i audioknjige koje voli slušati.
Što se tiče odjeće i obuće - eliminirala je štikle i odjeću s "kompliciranim" tiskom i natpisima. Nosi samo 5 boja: crvenu, crnu, bijelu, sivu i zelenu. Ljeti voli nositi haljine, a njihova prednost je i vrlo lako spremanje. Zauzimaju jako malo mjesta, baš kao i kratke majice.
Za ljeto ukupno ima 4 haljine, 3 suknje, 2 kratke hlačice, 2 cipele i lakšu jaknu. Za zimu ima 2 toplije suknje, 2 topla džempera, duksericu, set toplog donjeg rublja, tople čarape i jedan džemper od kašmira.

Na ostatku fotografija možete vidjeti ostale stvari koje posjeduje. I to je to. Svega ostalog se riješila. Biste li vi mogli ovako živjeti?

Najnovije