Dirljive fotografije Kobea Bryanta i njegove kćeri Gigi koje prikazuju njihov poseban odnos

Dirljive fotografije Kobea Bryanta i njegove kćeri Gigi koje prikazuju njihov poseban odnos
4K
Instagram
Svijet tuguje nakon jučerašnjih stravičnih vijesti da se helikopter s košarkaškom legendom Kobeom Bryantom srušio na jugu Kalifornije. Premda se identitet ostalih poginulih putnika ne zna, potvrđeno je da je jedna od njih bila i Gianna "Gigi" Bryant, Kobeove 13-godišnja kćerka koja je i sama bila velika košarkaška nada. Neslužbene informacije kažu da su bili na putu za Bryantovu košarkašku akademiju za mlade s Giginom suigračicom i njezinim roditeljima.

Otkako su se vijesti o kobnoj nesreći proširile, mnoge poznate ličnosti i javne osobe odale su počast Bryantovoj karijeri i nasljeđu, a misli cijelog svijeta usmjerene su na ožalošćenu obitelj, Bryantovu dugogodišnju suprugu Vanessu i tri druge kćeri.

NBA je objavio javno priopćenje u kojem je povjerenik Adam Silver pohvalio Bryantove uspjehe, a posebno njegovu predanost svojoj kćeri, također talentiranoj košarkašici koju su često viđali kako s ocem dolazi na utakmice: "Bio je velikodušan i stekao veliku životnu mudrost, koju je htio podijeliti s budućim generacijama igrača, posebno uživajući prenoseći kćerki Gianni svoju ljubav prema igri. "

Ove prekrasne, ali u ovom kontekstu tužne fotografije s društvenih mreža prikazuju koliko su Gianna i Kobe imali poseban odnos...

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

11.

11.

12.

12.

13.

13.

14.

14.

15.

15.

16.

16.

Najnovije