Ekipa u SAD-u je ostala zaglavljena u snijegu, nisu mogli ni zamisliti što se dogodilo sljedeće

Ekipa u SAD-u je ostala zaglavljena u snijegu, nisu mogli ni zamisliti što se dogodilo sljedeće
5K
Josephine County Public Health Department
Priča dana u SAD-u stiže iz Oregona gdje se šestoro sretnika sasvim neočekivano domoglo trenutno vjerojatno najteže dostupne stvari na svijetu - cjepiva protiv koronavirusa.

Naime, zdravstveni radnici iz okruga Josephine provodili su akciju cijepljenja u lokalnoj srednjoj školi te su morali zatvoriti ranije zbog nadolazeće oluje. Kad su krenuli na put oluja je već stigla u okrug i velike količine snijega su potpuno paralizirale promet na autocesti.

Tim je u svom automobilu imao šest doza Moderninog cjepiva kada su naletili na prometnu nesreću i, zajedno sa desecima drugih, ostali zameteni u snijegu. S jednim dodatnim problemom - cjepivo je bilo valjano još samo šest sati, a ako se ne upotrijebi u tom periodu morali bi ga baciti.

Budući da nije bilo naznake kako će mećava prestati odlučili su se pokucati na prozore ljudi u automobilima oko njih te je šestoro sretnika dobilo svoju dozu cjepiva. Prema riječima Mikea Webbera, jedan vozač bio je toliko sretan da je izletio iz svog automobila, skinuo majicu i primio cjepivo nasred ceste.

Najnovije