Crveni, crni, bež...Evo što vaša omiljena boja laka za nokte govori o vama

Crveni, crni, bež...Evo što vaša omiljena boja laka za nokte govori o vama
7K
Reddit
Bojenje noktiju jedan je od najčešćih načina uljepšavanja i izražavanja kreativnosti. Može se lako primijeniti i ukloniti i možemo mijenjati boju kad god poželimo. No unatoč tome što postoji široka paleta opcija, mi se obično odlučujemo za boje koje odgovaraju našoj osobnosti ili raspoloženju...

Evo što boja vaših noktiju govori o vašem karakteru...

1. Crvena

1. Crvena
Crveni nokti pokazuju da ste strastveni. U nekim situacijama možda čak nastupate preagresivno i preemotivno. Crvena je odvažna boja, što znači da volite pokazati svoje samopouzdanje i dominaciju. Volite glamur i nije vam neugodno kad su svi pogledi uprti u vas.

2. Ružičasta

2. Ružičasta
Ružičasti nokti obično ocrtavaju romantičan, ženstveni izgled i vjerojatno će se za njih odlučiti opuštenije i ležernije djevojke. Ako volite svijetlo roze nokte vjerojatno ste emotivna i intuitivna osoba koja ne brine previše o društvenim normama. Također, neki smatraju da ružičaste nokte vole ambiciozne žene koje su orijentirane na svoju karijeru.

3. Narančasta

3. Narančasta
Odvažni i impulzivni - to su vjerojatno karakteristike koje vas ponajbolje opisuju ako volite narančasti lak za nokte. To je boja koja je puna topline i energije, a često se povezuje s entuzijazmom i kreativnošću. Nije vas briga što drugi ljudi misle o vama, a i definitivno se znate zabavljati.

4. Ljubičasta

4. Ljubičasta
Ako volite ljubičastu na noktima, to bi mogao biti dio vas koji izražava svoju maštovitu i kreativnu stranu. Ljubičasta je boja koju se vezuje uz kraljeve i plemiće, a ocrtava samopouzdanje i individualnost.

5. Plava

5. Plava
Plava boja obično se povezuje s osjećajem mira i opuštenosti, ali kad je riječ o laku za nokte - vrijedi malo drugačija priča. Nošenje plavog laka za nokte, posebno svjetlijih nijansi, pokazuje da ste zabavni i uzbudljivi. Pokazuje vašu prijateljsku, mladenačku auru i vašu otvorenost da isprobate nove stvari.

6. Crna

6. Crna
U redu, znači crni nokti čine vas pomalo buntovnima, ali to nije sve. Ako volite nositi crni lak, kreativna ste osoba koja uživa razmišljati izvan okvira. Mogli biste biti autoritativna i ozbiljna osoba, ali možete biti i pomalo otkačeni. Napokon, ne može svatko uspješno isfurati crne nokte.

7. Neonske boje

7. Neonske boje
Ovi nokti vrište - želim pažnju i ne bojim se pokazati to. Neustrašivi ste, energični i naprosto uživate u životu. Volite biti u središtu pozornosti i lako možete započeti razgovore, čak i sa strancima. Neonske boje mogu se razlikovati od limeta zelene do vruće ružičaste i stvarno nema ispravnog ili pogrešnog načina isfuravanja neonskih noktiju, što vam daje više prostora za istraživanje vaše kreativne strane.

8. Bež

8. Bež
Ako volite bež boju noktiju, vjerojatno ste smirena osoba s kojom se sve lako dogovoriti. Neki ga mogu smatrati previše uobičajenim, jer se boja možda ne ističe toliko, ali zapravo i dalje izgleda prilično otmjeno. Također ističe da ste izravna i sigurna osoba.

Najnovije