Poljakinja na misi za Maddie McCann: "To sam ja. Nisam lažov. Napravite DNK test"

Roditelji Madeleine McCann nisu jučer navečer bili na bdjenju održanom povodom 17. godišnjice nestanka djevojčice. No, na službi se pojavila mlada Poljakinja koja tvrdi da je ona oteta Maddie. 

Kate i Gerry McCann su poslali poruku prisutnima, koju je pročitao velečasni Robert Gladstone: "Žao nam je što ne možemo biti večeras s vama. Zahvaljujemo vam što ste se okupili. Prošlo je 17 godina otkako je oteta. Teško je povjerovati da je prošlo toliko vremena."

"Ja sam Madeleine McCann. Nikad nisam prestala u to vjerovati"

Na bdjenju je bila Julia Wendell (22), koja tvrdi da je ona oteta Madeleine. U rukama je držala pismo koje je namjeravala predati roditeljima otete djevojčice. "Ja sam Madeleine McCann. Nikad nisam prestala u to vjerovati. Došla sam ovamo kako bih zamolila Kate i Gerryja da naprave DNK test", kazala je nakon mise, a prenosi Daily Mail.

"Nisu učinili ništa da dokažu da ja nisam njihova kći. Ne, nisam luda. Ja nisam lažov", dodala je. Bdjenje se održalo u selu Rothley. McCannovi se i dalje nadaju da je njihova kći, koja bi sada imala 20 godina, još uvijek živa.

Policija smatra da je Maddie ubijena

Njemačka policija pak smatra da je Maddie ubijena i namjerava za zločin optužiti Christiana Bruecknera. Osuđenom pedofilu se trenutno sudi za pet nepovezanih silovanja i seksualnih prijestupa. 

Julia je prošle veljače na društvenim mrežama pod svojim korisničkim imenom "@IamMadeleineMcCann" objavila da je ona nestala curica. Nakon DNK analize je utvrđeno da nije ni u kakvom srodstvu s Madeleine. No Julia je jučer inzistirala da je ona Madeleine McCann i da će to dokazati. 

Pročitajte više