Škorina sestra pita Grmoju je li žetončić. On joj odgovorio

Foto: Patrik Macek, Neva Zganec/PIXSELL

Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore i zastupnica Hrvatskih suverenista, koja je jučer dala ostavku na sve stranačke dužnosti te se očekuje da će podržati većinu HDZ-a i DP-a u saboru, danas je prozvala Dalibora Pausa, Nikolu Grmoju i Marijana Pavličeka.  

Ona je na svom Facebooku objavila status reagirajući na Pausove izjave te je pritom prozvala Pavličeka i Nikolu Grmoju iz Mosta. "Javno postavljam pitanje Grmoji i Pavličeku. Hoće li nakon ove izjave i predsjednik IDS-a biti proglašen žetonom? Kako je krenulo, uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja", napisala je Vučemilović. 

>> Škorina sestra: Hoće li sad i predsjednik IDS-a biti proglašen žetonom?

Prvo joj je odgovorio predsjednik IDS-a Dalibor Paus poručivši da su “jedini žetončići u IDS-u oni u uredu za praviti kavu." 

>> Škorina sestra pita se je li i šef IDS-a žetončić. On joj odgovorio

Sada joj je odgovorio i Grmoja.

Grmoja: Nema smisla da nam lekcije o vjerodostojnosti drži bilo tko tko je prije izbora govorio jedno, a danas govori drugo 

"Most već godinama tvrdi da HDZ za dobro Hrvatske treba poslati u oporbu. Naši birači po svim relevantnim istraživanjima najmanje vjeruju Andreju Plenkoviću. Unatoč tome, mnogi su nas u kampanji pokušali oblatiti podmetanjima da ćemo sigurno dovesti HDZ na vlast, a neki očajnici i sad to pokušavaju. No, mi smo ostali dosljedni i držimo se onoga da s HDZ-om nećemo ni razgovarati. 

Svi koji su s nama blisko surađivali u saboru i svi koji su zajedno s nama izašli na izbore jako dobro su to znali. Mi se držimo svojih predizbornih obećanja, svakodnevno komuniciramo koje bismo zakone izglasali u saboru na dobrobit građana i nema smisla da nam lekcije o vjerodostojnosti drži bilo tko tko je prije izbora govorio jedno, a danas govori drugo", komentirao je Grmoja za Index.
 

Pročitajte više