Peugeot Traveller i-Lab: Ured na kotačima

 Foto. Peugeot

PEUGEOT oživljava ideju ureda na kotačima predstavljajući specijalnu izvedbu netom lansiranog Travellera. 
 
I dok je Citroen za promociju svoje izvedbe izabrao koncept namijenjen mlađoj populaciji u Peugeotu pucaju na poslovnu klijentelu. Traveller je tako dobio oznaku i-Lab VIP 3.0, što u prijevodu znači kombi prilagođen prijevozu VIP osoba. 
 
Izvana se vozilo distancira atraktivnom smeđom nijansom nadopunjenom zatamnjenim staklima i aluminijskim naplatcima. U kabinu putnici ulaze kroz električno upravljana klizna vrata za čije otvaranje je dovoljan jednostavni pokret noge ispred senzora smještenog ispod karoserije.  
 
 
Putničkim prostorom dominiraju četiri individualna sjedala smještena jedna nasuprot drugima oko golemog dodirnog zaslona dijagonale 32" razvijenog u suradnji sa Samsungom. Uz hotspot WiFi, Bluetooth, indukcijske punjače i kacigu za virtualnu stvarnost putnici doista imaju štošta na raspolaganju.
 
Ugođaj u kabini nadopunjen je kvalitetnim materijalima, posebno kožom i alcantarom, a atmosferi doprinosi i poveći stakleni krov. Akustička udobnost putnika optimirana je posebnom zvučnom izolacijom i Focal audio opremom koja se sastoji od 17 zvučnika spojena s trima pojačalima.
 
 
Vozač osim uzorne ergonomije na raspolaganju ima i novu generaciju navigacijskog sustava 3D povezanog sa Internetom koji izvještava vozača u stvarnom vremenu i pruža mu potrebne informacije.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.