VIDEO Pokazivao se u Audiju pa pomeo auto ispred sebe

MANJAK opreza i brzina kumovali su u nesreći u Velikoj Britaniji u kojoj je ni kriv ni dužan stradao vozač osobnog automobila.

Iako ovaj put u središtu pozornosti nije vozač BMW-a, scenarij je poznat. Vozač u opakom bolidu željan pokazivanja stišće gas na javnoj prometnici. Ispraćen pogledima nastavlja ravnicom sve do limuzine koja se upravo uključuje u promet.

Iako vozi polako i oprezno, limuzina nema dovoljno vremena da se izmakne Audijevom projektilu, koji ju je na koncu doslovno pomeo s ceste. Nesreća se dogodila na prometnici u Velikoj Britaniji, a posljednje informacije govore kako u nesreći nema stradalih.

"Bio sam tamo i gledao, bilo je užasno i s pravom će izgubiti dozvolu", napisao je Andree Griffith objavivši i fotografiju Audija nakon nesreće.

What an absolute idiot

 

Objavljuje The Car Bible u Nedjelja, 2. lipnja 2024.

Skupocjeni Audi R8 će morati na popravak limarije, odnosno karbona koji je stradao od udarca. Svjetla su ispala, odvaljen je odbojnik i prednja lijeva četvrtina vozila. Od siline udarca puklo je vjetrobransko staklo. S obzirom na brzinu, Audi se pokazao vrlo čvrstim. Što se pak drugog automobila tiče, šteta je kudikamo veća, ali ne i skuplja. Ne sumnjamo da će se vlasnik moći naplatiti od osiguranja.

Objavljuje Andrew GriffithsPonedjeljak, 3. lipnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.