VIDEO Pogledajte kako su od Hiluxa napravili minibus

Foto: Carryboy

KAMIONETI ili pick-up vozila su zbog praktičnosti sve popularniji i s ove strane Atlantika. Nova prerada mogla bi ih učiniti još poželjnijima.

Pick-up vozila imaju samo jednu manu, a to je nedostatak prostora za putnike. Istina, uz osnovnu formu s dva sjedala, nude se i tzv. verzije extended cab s dodatnom klupom u kabini te double cab, koja nudi stražnja sjedala u punoj veličini. 

รถสองแถว ติดแอร์ ค่ะ 🥰 ส่งมอบรถ แครี่บอย อีโคบัส ณ ศูนย์เด็กเล็ก อบต.ครบุรี อำเภอครบุรี จังหวัดนครราชสีมา เพื่อความปลอดภัยขั้นสุดแก่บุตรหลานของท่านในการไปโรงเรียน ผู้ปกครองอุ่นใจ 😍☎️ 02-360-7555

Objavljuje CarryboyPetak, 30. kolovoza 2024.

Međutim, nemoguće je prevesti na siguran način više od pet osoba. Bar je do sada bilo nemoguće jer s Tajlanda dolazi zanimljiva modifikacija. Naime, radi se o gotovom modulu koji se montira na tovarni prostor kamioneta. 

Vjerovali ili ne, ovisno o verziji modula, postoji mogućnost prijevoza do čak deset osoba, što je na razini minibusa. Pritom putnici imaju puni komfor, sigurnosne pojase, kao i klimatizacijski sustav. Modul Eco Bus isporučuje tvrtka Carryboy, a osim Toyote Hilux, prerada je moguća i na drugim kamionetima kao što su Nissan Navarra ili Isuzu D-Max.

 

Stražnja kabina ima stakla, unutrašnja visina je 185 cm, a širina 175 cm. Standardna oprema uključuje protukliznu aluminijsku podnicu, LED rasvjetu i sustav komunikacije s vozačem. 

Cijena je navodno vrlo povoljna, što ovu opciju čini idealnom za sve koji imaju potrebu prijevoza više ljudi na području s lošijom prometnom infrastrukturom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.