Nicole Kidman je zvijezda hvaljenog erotskog trilera, pogledajte trailer za film

Screenshot: YouTube/A24

STUDIO A24 jučer je objavio službeni trailer za erotski triler Babygirl, pod redateljskom palicom Haline Reijn, koja je inače poznata po hororu Bodies Bodies Bodies. Glavne uloge u filmu igraju Nicole Kidman i Harris Dickinson.

Film Babygirl imao je premijeru 30. kolovoza, na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, gdje je oduševio kritičare. Kidman je za svoju izvedbu nagrađena Volpi kupom za najbolju glumicu.

Oskarovka je u filmu utjelovila uspješnu izvršnu direktoricu i obiteljsku ženu koja započinje aferu sa znatno mlađim pripravnikom. Sporedne uloge u filmu igraju Antonio Banderas, Sophie Wilde, Esther McGregor, Victor Slezak, Vaughan Reilly, Leslie Silva i Anoop Desai.

Film produciraju Reijn, David Hinojosa i Julia Oh.

Reakcije na trailer

Trailer za Babygirl skupio je više od milijun pregleda u jednom danu. Iako neki korisnici društvenih mreža pišu da ih Babygirl podsjeća na 50 nijansi sive, reakcije su uglavnom pozitivne.

"Izgleda dobro! Osvojili ste me s Nicole Kidman", "Spremna sam za ovo", "50 nijansi sive, ali uloge su zamijenjene", "Trailer je otkrio previše toga, ali definitivno ću pogledati ovo", "Najbolji film na Venecijanskom filmskom festivalu! Kidman je bila fenomenalna, dajte joj drugog Oscara", pisali su korisnici X-a.

Erotski triler Babygirl u kinima će se početi prikazivati 25. prosinca ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.