Stiže adaptacija romana Kućna pomoćnica. Sweeney i Seyfried dobile glavne uloge

Foto: Profimedia

STUDIO Lionsgate u suradnji s redateljem Paulom Feigom radi na adaptaciji psihološkog bestselera Kućna pomoćnica (eng. The Housemaid) spisateljice Freide McFadden, piše Deadline. 

Glavne uloge su dobile glumice Sydney Sweeney i Amanda Seyfried, a scenarij potpisuje Rebecca Sonnenshine. Sweeney će u filmu tumačiti Millie, ženu u teškoj situaciji koja je sretna što dobiva priliku za novi početak kao kućna pomoćnica bogatom paru, Nini (Seyfried) i Andrewu. Međutim Millie ubrzo otkriva tajne obitelji za koju radi, a koje predstavljaju daleko veću prijetnju nego njezine vlastite tajne.

Zasad nije poznato kada počinje snimanje filma ni tko će se sve još pridružiti poznatim glumicama u njemu. No Sweeney i Seyfried će uz igranje likova biti i izvršne producentice uz Alexa Younga i Freidu McFadden, autoricu romana.

Kućna pomoćnica je drugi najčitaniji naslov na Kindleu

Nakon objave romana 2022. godine, točnije 75 tjedana, knjiga se nalazila na popisu bestselera New York Timesa, dok je na Amazonovom popisu bestselera prisutan već 98 tjedana. Knjiga je na Kindleu ostvarila rekordnih pola milijarde pročitanih stranica, što je čini drugim najčitanijim naslovom Kindlea u desetoj obljetnici postojanja, odmah iza serijala o Harryju Potteru. Kućna pomoćnica je prodana u više od tri i pol milijuna primjeraka na engleskom jeziku i prevedena na čak 40 jezika, piše Deadline. 

Vijesti o glumačkoj postavi filma ubrzo su se proširile društvenim mrežama, a čini se da su mišljenja obožavatelja oko glumačke postave zasad podijeljena. Trenutno je najviše prigovora na Sydney Sweeney, za koju neki ističu da nije dovoljno talentirana za ulogu Millie. 

"Mislim da su mogli pronaći puno bolju Millie. Sydney je sad već previše popularna da bi se trudila", "Zadovoljna sam Amandom, ali još nisam sigurna što mislim o Sydney kao Millie. Mislim da neću ni moći dati mišljenje dok ne pogledam prvi trailer", "Amanda i Sydney su glavne glumice u Kućnoj pomoćnici? To ne propuštam!", "Baš me briga što kažete, Sydney Sweeney je savršena za ulogu Millie", neki su od komentara na X-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.