Brie Larsson pomaknula je granice svog tijela: Nisam mislila da je ovo moguće

PREMDA zarađuju abnormalne svote novca, slavne holivudske zvijezde često moraju uložiti ogroman trud u pripremu za neke uloge. Nisu sve jednako zahtjevne, ali ni svi glumci ne pristupaju jednako, a na svom putu svi nailaze na neke vrste poteškoća.

32-godišnja oskarovka Brie Larson se prisjetila kako je imala probleme s pješačenjem uzbrdo te da bi vrlo brzo ostajala bez daha kad bi se prihvatila takvih aktivnosti. Danas ona gotovo svakodnevno pomiče svoje granice izdržljivosti, što redovito podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Dakle, krenula sam na ovo putovanje misleći da ću ojačati i nisam imala pojma. Otišla sam dalje od onoga što sam ikad vjerovala da je moguće za moje tijelo", rekla je za Insider.

Dodala je: "Biti u stanju povući 180 kilograma, na mrtvom dizanju podizati 90 kilograma, gurati džip mog trenera, mislim, nevjerojatno je iskustvo shvatiti da je ono što je u tebi daleko iznad onoga što si znao da je moguće."

 

Svoju promjenu započela je pripremama za ulogu Kapetanice Marvel, a otad su se njen svijet i njena percepcija vlastitog tijela i njegovih mogućnosti promijenili.

"S ljubavlju sam sebe nazivala 'introvertom s astmom' prije nego što sam počela glumiti Carol Danvers i počela sam trenirati iz čiste panike", rekla je.

Uz pomoć slavnog trenera Jasona Walsha, Larson je postala opsjednuta svojom fitness rutinom. "Kada ljudi kažu, 'Oh, cure to ne mogu', to me samo natjera da još više poželim ići dalje", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.