Žena zaglavila na spravi za vježbanje pa u pomoć pozvala policiju

Screenshot: TikTok

MLADA žena nedavno je bila prisiljena pozvati policiju da joj pomogne naći izlaz iz ne baš idealne situacije. U sada već viralnom videu objavljenom na TikToku, korisnica @cfaulds20 visi naglavačke na spravi za vježbanje u teretani.

"Kad moraš nazvati 911 jer zapneš na spravi za inverziju u 3 sata ujutro u teretani", napisala je u opisu snimke koja je nastala zahvaljujući tome što je @cfaulds20 postavila mobitel i snimala trening da bi pratila napredak.

Pojasnila je da je u teretani bila još samo jedna osoba, ali ne blizu nje. Srećom, nosila je pametni sat putem kojeg je uspjela nazvati broj za hitne slučajeve.

"Bilo mi je neugodno, ali jednostavno se nisam mogla okrenuti, unatoč svim svojim naporima", ispričala je u naknadno objavljenom videu.

Na kraju joj je u pomoć priskočio policajac i s još jednim muškarcem pomogao da stane na noge.

"Glava mi je još uvijek teška 18 sati kasnije. Nadam se da ću uspjeti odspavati", napisala je u komentaru dan nakon incidenta koji možete pogledati u nastavku.

@cfaulds20 At least they didn't send a whole fire crew... #stuck #gymfail #workoutfail #help #police #911 #monday #fitfam #fail #failarmy ♬ original sound - cfaulds20
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.