Ferdinand knedle šire se na inozemno tržište, otvorili dva lokala u Austriji

Foto: Instagram/Ferdinand knedle

NEMA TKO ne voli knedle sa šljivama, omiljeno jelo koje nas asocira na djetinjstvo, a baš je zato u Beogradu davne 2016. godine otvorena prva prodavaonica slatkih i slanih knedli - Ferdinand knedle. Popularne knedle zatim su stigle u Zagreb, u Radićevu ulicu, gdje se danas prodaju u više od 20 okusa, a ovog je ljeta otvorena i prva poslovnica u Rijeci, u Tower centru.

Osim toga, ekipa iz Ferdinand knedli gostuje na raznim festivalima i sajmovima diljem Hrvatske, a sada su na svom Instagramu objavili da se šire i na austrijsko tržište. Naime, u studenom su svoju poslovnicu Ferdinand Knödel otvorili u Linzu, a jučer su objavili i da su otvorili još jedan lokal u Beču.

Dva lokala - u Linzu i Beču

"Jedan od gradova s najvećom ponudom svjetskih kuhinja dobio je još jedno novo mjesto", napisali su u videu na Instagramu i dodali da se bečki Ferdinand Knödel lokal nalazi u ulici Alser Str. 30. U Beč donose svoje prepoznatljive slatke i slane knedle, a dodaju da ovaj lokal svojim interijerom ima za cilj probuditi sjećanja gostiju na djetinjstvo.

Kakve sve knedle imaju u ponudi?

Cijela priča s Ferdinand knedlama krenula je upravo od klasičnih knedli sa šljivama i marelicama, a zatim su postepeno razvijali okuse, kojih je danas više od 20. Posebni su po tome što svoje knedle pripremaju na tradicionalan način, od svježih sirovina i kuhaju ih pred kupcima, a osim tri slane knedle (pršut - rukola, špinat - mozzarella i 4 vrste sira), u ponudi imaju i hrpu slatkih, od carske knedle, čoko višnje i crne maline do pistacije, oraha i kokosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.