Četiri horoskopska znaka koja izluđuju sve oko sebe

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI imamo one prijatelje, članove obitelji ili kolege koji nas svojim ponašanjem jednostavno izluđuju. Za neke znakove Zodijaka, čini se, takvo ponašanje je jednostavno u krvi. Bilo da je riječ o beskonačnom pričanju, pretjeranom organiziranju ili neočekivanim promjenama raspoloženja, ovi znakovi imaju sposobnost pokrenuti živce i najstrpljivijih. Evo četiri horoskopska znaka koja svojim jedinstvenim osobinama redovito izluđuju sve oko sebe.

Blizanci

Blizanci su kraljevi komunikacije, ali njihov problem je što jednostavno ne znaju stati. Oni pričaju, pričaju i – pogađate – pričaju. Na kavi, na poslu, u redu u trgovini – Blizanci uvijek imaju što za reći. Njihov um je uvijek u pokretu, a iako su oni uvjereni da su najzabavniji ljudi u prostoriji, svi oko njih često zijevaju ili pokušavaju skrenuti pažnju na nešto drugo.

Oni mijenjaju teme brzinom svjetlosti, a kada se vi pokušate uključiti, Blizanac već priča o nečem potpuno drugačijem. Bez namjere da ikoga povrijede, jednostavno obožavaju biti u centru pažnje i dijeliti svoje misli – čak i ako to znači monolog od sat vremena.

Djevica

Djevice su perfekcionisti i, kada je riječ o detaljima, nitko ih ne može nadmašiti. No, problem nastaje kada počnu očekivati da svi oko njih poštuju njihov savršeni red i standarde. Ako negdje postoji mrvica na podu, Djevica će ju primijetiti i očistiti – s punim komentarima o neurednosti i odgovornosti.

One su majstori u kritiziranju sitnica i često će vas uvjeriti da je važno kako slažete ručnike ili jeste li oprali posuđe u pravo vrijeme. I dok će vas Djevica u početku impresionirati svojom organizacijom, ubrzo ćete shvatiti da život s njom znači stalne instrukcije i kontrolu nad svakim korakom.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni, ali problem je što su često opsjednuti misterijama – čak i kada ih nema. Njihova sklonost tajnovitosti i čuvanju tajni može izluđivati njihove bližnje jer nikada ne znate na čemu ste. Škorpion će postaviti pitanje, ali odgovor na svoje pitanje nikada neće otkriti. Osim toga, poznati su po tome što lako zamjeraju pa, ako napravite nešto što im se ne sviđa, očekujte hladni tretman bez objašnjenja.

Ponekad će vam se učiniti kao da igrate partiju šaha s njima - uvijek su dva koraka ispred i spremni povući svoj skriveni potez. Njihova emocionalna intenzivnost opijajuća je, ali njihova potreba za dramom i tajnovitosti ponekad vas može potpuno izbaciti iz takta.

Jarac

Jarčevi su ozbiljni i posvećeni uspjehu, ali njihova ambicioznost i predanost poslu često idu do krajnosti. Ako radite s Jarcem ili živite s njim, spremite se na detaljan raspored, planiranje i konstantne razgovore o odgovornosti. Jarac je taj koji će u subotu navečer spominjati obveze za idući tjedan ili podsjećati na račun koji treba platiti – bez obzira na atmosferu.

Oni ne vole iznenađenja i teško se opuštaju, pa ćete se često osjećati kao da živite s menadžerom, a ne s prijateljem. Iako su izuzetno pouzdani i vrijedni, njihov pristup životu može stvoriti osjećaj kao da nikad nema mjesta za opuštanje ili uživanje u trenutku, što može izluđivati ljude koji žele spontano uživati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.