Dva znaka koja nikada ne pokazuju da im nedostajete (iako potajno umiru od čežnje)

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Postoje znakovi zodijaka koji otvoreno pokazuju kada im netko nedostaje - dramatični pozivi, beskrajne poruke i emotivne izjave svima su jasne. No, s druge strane, postoje oni tihi majstori skrivanja osjećaja, stručnjaci u glumljenju hladnokrvnosti, čak i kad ih nostalgija iznutra razdire. Istražimo koji su to dva horoskopska znaka koji nikad neće priznati da im netko nedostaje, a zapravo potajno prevrću misli i sjećanja dok leže u tišini.

Jarac

Ako bi Jarac bio lik u filmu, vjerojatno bi bio onaj misteriozni junak koji sjedi sam na brdu, promatrajući zalazak sunca, dok se u njegovoj duši odvija prava oluja. Kad im netko nedostaje, Jarčevi će se ponašati kao da su emocionalno neprobojni. "Tko? On? Ma, nemam vremena za to", reći će, dok istovremeno svaki slobodni trenutak koriste kako bi razmislili o toj osobi.

Jarac jednostavno ne voli pokazivati slabosti. Za njega je čežnja za nekim znak emocionalne ranjivosti, a to nije slika koju želi prikazati. Radije će pretrpjeti tišinu nego priznati da misli na nekoga. No, iza tog "neprobojnog" oklopa krije se srce koje duboko osjeća. Unatoč njegovoj vanjskoj hladnoći, kad mu netko nedostaje, sjećanja mu postaju najbolji prijatelj i to nitko neće ni primijetiti.

Škorpion

Škorpioni su pravi emocionalni kameleoni. Kad im netko nedostaje, oni će to zakopati tako duboko da nitko ne bi mogao ni naslutiti što se zapravo događa. U očima drugih, Škorpion se čini potpuno samopouzdan i siguran u sebe, ali ispod te površine krije se lavina emocija. Škorpion nikada neće dati do znanja da ga nešto boli - to je jednostavno protiv njegovih pravila.

Njegov stil? Ignorirati tu osobu u stvarnosti i eventualno analizirati svaki detalj u glavi. Majstori su u zavaravanju drugih, ali i sebe. Često će se odlučiti za strategiju: "Ako se pravim da mi ne nedostaje, možda će tako i biti." Ironično, to obično samo pojačava njegovu čežnju, ali Škorpion bi radije proživio emocionalni tornado sam, nego da javno prizna da pati za nekim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.