Nemojte im sve vjerovati: Ovi znakovi često lažu dok prepričavaju što im se dogodilo

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO TO nekad ne rade namjerno, neki znakovi poznati su po svojoj sklonosti da prepričavaju situacije s malo više dramatike i mašte nego što je to zapravo bilo. Ovi pripovjedači vole dodati malo začina svojim pričama, čineći ih zanimljivijima i zabavnijima. Ako vas zanima o kojim je znakovima riječ, otkrivamo ih u nastavku.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj sposobnosti da pričaju priče na najzanimljiviji mogući način. Njihova sklonost prema dramatiziranju i dodavanju detalja čini njihove priče nevjerojatno zabavnima, ali često i malo udaljenima od stvarnosti.

Vole biti u središtu pažnje i često koriste svoje komunikacijske vještine kako bi impresionirali publiku. Njihova mašta i brzina razmišljanja omogućuju im da brzo izmisle zanimljive dodatke svojim pričama. Iako možda ne govore uvijek istinu, Blizanci to rade s dobrom namjerom - žele zabaviti i oduševiti ljude oko sebe.

Riba

Ribe su maštovite i sklone sanjarenju, a to ih često vodi do toga da uljepšavaju istinu kada prepričavaju situacije. Vole dodati čaroliju svojim pričama, čineći ih čudesnijima nego što su stvarno bile. Žive u svojem svijetu snova gdje je sve moguće.

Kada prepričavaju događaje, njihov um automatski dodaje elemente fantazije i romantike. Iako njihove priče možda nisu uvijek točne, one su uvijek pune emocija i mašte. Ribe žele da drugi vide svijet onako kako ga one vide, prepun čuda i mogućnosti.

Lav

Lavovi su skloni dramatiziranju i naglašavanju svakog detalja, što njihove priče čini izuzetno zanimljivima. Lavovi često "uljepšavaju" istinu kako bi njihove priče bile impresivnije i privukle više pažnje. Vole velikodušne geste i grandiozne trenutke, pa nije čudo što njihove priče često uključuju nevjerojatne preokrete i dramatične elemente.

Njihova potreba za priznanjem i divljenjem drugih vodi ih do toga da malo začine istinu. Lavovi žele da svi vide koliko su njihovi životi uzbudljivi i puni avantura, čak i ako to znači da moraju malo preuveličati stvarnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.