Planu u sekudni: Pripadnici ovih znakova imaju kratki fitilj

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI znamo ljude koje iz takta mogu izbaciti i najmanji nesporazum, netko tko nagazi na crtu pločnika ili krivo postavljena vilica na stolu. Za njih su te "sitnice" ozbiljna stvar, a nervoza ih hvata brzinom svjetlosti. Ako vjerujete u horoskop, možda će vam biti drago znati da neki znakovi jednostavno imaju kratki fitilj. Otkrivamo vam koje horoskopske znakove i najmanji detalji mogu izbaciti iz takta u trenu.

Djevica

Perfekcionistica Djevica jednostavno ne može podnijeti kada stvari nisu baš onakve kakve bi trebale biti. Krivo složeni papiri na stolu, mrvica na podu ili čak i najmanja nepravilnost mogu Djevicu izbaciti iz takta. Oni su stručnjaci za primjećivanje sitnica koje većina ljudi ne bi ni zamijetila, i baš zbog toga imaju nisku toleranciju na nered. Ako netko ostavi šalicu neopranu ili pomakne ukras na njihovom radnom stolu, Djevica će se momentalno uznemiriti. Za njih, red i preciznost nisu samo stvar estetike, već pravilo života, a kada netko poremeti njihov mali savršeni svijet, možete biti sigurni da će brzo pokazati svoje nezadovoljstvo.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj vatrenoj energiji i impulzivnoj prirodi, pa nije čudo da ga i najmanja frustracija može zapaliti kao šibicu. Netko je presporo na semaforu? Ovan već lupa po volanu. Red u trgovini predugo traje? Ovan već tapka nogom i gleda na sat. Njihov temperament dolazi do izražaja kad god stvari ne idu onako kako su zamislili, pa čak i sitnice poput lošeg signala na mobitelu mogu izazvati lavinu nervoze. Ovan nema strpljenja za čekanje i voli sve na vrijeme – i to, po mogućnosti, odmah! Njegova reakcija je brza i žestoka, ali, srećom, često jednako brzo splasne kao što je i nastala.

Rak

Rakovima je emocionalna stabilnost ključna, pa kad god osjete da su preplavljeni, čak i male stvari mogu ih potpuno izbaciti iz takta. Možda se radi o nesmotrenom komentaru koji su doživjeli kao osobnu uvredu, ili promjeni u planovima koja im remeti mir – Rak će to shvatiti duboko i osobno.

Njihova osjetljivost na sitnice može se manifestirati kroz suptilne promjene raspoloženja, pasivnu agresiju ili povlačenje u svoju ljusku. Jedna pogrešna riječ i Rak će se možda povući te preispitivati cijelu situaciju, analizirajući svaki detalj. Iako su nježni i brižni, njihova emotivna priroda znači da su itekako osjetljivi na sve što im narušava ravnotežu.

Jarac

Jarci su poznati po svojoj discipliniranosti i ozbiljnoj prirodi, pa kad netko prekrši njihova pravila ili im poremeti rutinu, sve ide nizbrdo. Izuzetno su fokusirani na red, pravila i strukturiranost, stoga, ako im netko kasni, prekrši dogovor ili ne ispunjava obaveze, Jarac će to primiti vrlo osobno. Sitnice poput neodgovorenog e-maila ili nejasnih uputa mogu ga izbaciti iz takta jer jednostavno nemaju toleranciju za "nesavršenosti".

Jarac ima visoke standarde, a kad im nešto poremeti plan, njihova mirnoća pretvara se u ljutnju ili, još gore, sarkastične komentare. U njihovom svijetu sve treba biti po pravilima, a kad se to ne dogodi, spremni su vam jasno dati do znanja da niste prošli njihov strogi test.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.