Tri horoskopska znaka koja vole svoju slobodu i najsretniji su kao samci

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi jednostavno vole biti sami. Dok drugi sanjaju o romantičnim večerama uz svijeće i savršenim vezama, postoje oni koji najviše uživaju u slobodi – u onom neograničenom prostoru u kojem su potpuno svoji. Prema astrologiji, ova četiri horoskopska znaka vole svoju slobodu i najsretniji su kao samci.

Vodenjak

Vodenjak ne voli pravila, norme ni okove – uključujući one emocionalne. Ako postoji netko tko zna cijeniti slobodu, to je ovaj znak. Njegova ljubav prema individualnosti i potreba da istraži svijet na svoj način čine ga idealnim solo igračem. Biti sam za Vodenjaka nije usamljenost – to je prilika za inovacije i za stvaranje nečeg novog i jedinstvenog.

Strijelac

Strijelac je poput divlje rijeke – ne možete ga zaustaviti, možete ga samo promatrati. Sloboda je za Strijelca isto što i zrak – bez nje ne može disati. Ovaj avanturist uvijek traži nove horizonte, nove ljude, nova iskustva. Iako voli društvo, veza ga često sputava jer ga tjera da ostane na jednom mjestu. Strijelac će biti sretan kao samac, jer to znači da svaki dan može odlučiti krenuti na put bez objašnjavanja.

Blizanci

Blizanci su društveni leptirići, uvijek okruženi prijateljima i uvijek u pokretu. No, kad je riječ o ljubavi, često biraju biti solo jer ih sama pomisao na stabilnu, dugotrajnu vezu plaši. Promjenjivi i radoznali, Blizanci vole istraživati sve aspekte života, a veza ih može zadržati u jednom kutku. Važno im je da uvijek imaju slobodu promjene smjera kad god požele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.