Večeras je pun supermjesec u Ribama, evo što donosi svakom horoskopskom znaku

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U NOĆI s utorka na srijedu čeka nas rijetki kozmički fenomen - na nebu ćemo imati priliku vidjeti pun supermjesec u Ribama, u kombinaciji s djelomičnom pomrčinom Mjeseca koja će se dogoditi u srijedu u 3:34 sati.

Supermjesec je pojava do koje dolazi kada je Mjesec bliži Zemlji, što pojačava njegov utjecaj, dok pomrčina u astrologiji označava vrijeme transformacije, otpuštanja i obnove. Pun mjesec u Ribama dotaknut će našu duhovnu i emocionalnu sferu te nas potaknuti da se oslobodimo starih tereta i prigrlimo nešto novo. U nastavku otkrijte kako će ovi prirodni fenomeni utjecati na vaš znak.

Ovan

Možda ćete osjetiti snažan poriv prema duhovnoj refleksiji, emocionalnom iscjeljenju i razumijevanju onoga što pokreće vaše ponašanje. Ovo je vrijeme za oslobađanje od samodestruktivnih navika. Prigrlite samoću i posvetite se samorefleksiji.

Bik

Ova pomrčina naglašava važnost prijateljstva i zajednice. Možda ćete shvatiti da vam neki odnosi više ne koriste i da je sada trenutak za puštanje. Okružite se ljudima koji doista podržavaju vaše snove i ambicije. Prigrlite nove veze u kojima se osjećate ispunjeno, čak i ako to znači razilazak sa starim grupama poznanika.

Blizanci

Ovaj supermjesec dodiruje vašu karijeru i javni život. Očekujte promjene ili nove uvide vezane uz vaš profesionalni put ili javnu reputaciju. Možda ćete osjetiti poriv prema novom smjeru u karijeri ili projektu, koji je više usklađen s vašim duhovnim vrijednostima. Obratite pažnju na svoju intuiciju - ona će vas voditi prema uspjehu.

Rak

Rakovi, pun supermjesec u Ribama vraća vam vjeru u sebe i donosi novu svrhu u vaš život. Ovo je vrijeme za duhovni rast i samospoznaju. Možda ćete osjetiti poriv za istraživanjem novih filozofija ili će se javiti želja za putovanjima. Odbacite granice i dopustite svojoj intuitivnoj prirodi da vas vodi prema novim horizontima.

Lav

Ovaj period u vama pobuđuje najdublje emocije. Možda ćete se osjećati ranjivo jer će naglasak biti na vašim intimnim odnosima i financijama. Na površinu bi mogla isplivati pitanja vezana uz dugove, ulaganja ili emocionalne veze. Ovo je snažan trenutak za otpuštanje strahova, ako želite pronaći dublju emocionalnu bliskost i financijski uspjeh.

Djevica

Ovaj nebeski događaj osvjetljava vaše najbliže odnose. Možda ćete doživjeti promjene u svojim romantičnim ili poslovnim vezama, zbog čega je idealno vrijeme za procjenu tih veza. Ako vam osobni odnosi nisu u ravnoteži, ova pomrčina mogla bi donijeti  značajnu promjenu u dinamici. Fokusirajte se na zdrave granice i međusobnu podršku u vašim vezama.

Vaga

Možda ćete osjetiti potrebu za promjenom u načinu na koji pristupate svakodnevnim obavezama. Ovo je idealno vrijeme da se oslobodite nezdravih navika i stavite naglasak na svoje blagostanje. Slušajte svoje tijelo i intuiciju jer će vas voditi prema ravnoteži i ispunjenijoj svakodnevici.

Škorpion

Kreativnost i strast bit će naglašene. Možda ćete doživjeti promjene u ljubavnom životu ili kreativnim projektima. Ovo je vrijeme za otpuštanje strahova vezanih uz ranjivost i prihvaćanje vaših autentičnih želja. Mjesečeva energija poziva vas da otpustite prošla razočaranja i stvorite prostor za nove romantične mogućnosti.

Strijelac

Strijelci, ovaj supermjesec obasjava vaš dom i obitelj. Možda ćete osjetiti potrebu da se pozabavite emocionalnim pitanjima vezanim uz vašu životnu situaciju. Ovo je vrijeme za oprost i zacjeljivanje starih rana. Svaka promjena vodi vas prema podršci bližnjih.

Jarac

Pomrčina stavlja naglasak na vaše komunikacijske vještine i znatiželju. Možda ćete osjetiti val inspiracije koji će vas potaknuti na učenje nečeg novog. Vrijeme je da se oslobodite misli koje su vas ograničavale i uronite u nešto novo. Prigrlite znatiželju ako želite raditi na osobnom rastu.

Vodenjak

Posvetite se financijama i osobnim vrijednostima. Možda ćete doživjeti promjenu u načinu na koji pristupate novcu i resursima. Ovo je idealno vrijeme za ponovno procjenjivanje onoga što vam je doista važno, kako u materijalnom, tako i u duhovnom smislu. Otpuštanjem starih tereta stvarate prostor za obilje i sigurnost.

Ribe

Ovaj supermjesec donosi promjene u vaš financijski život i međuljudske odnose. Budite oprezni s financijama i izbjegavajte impulzivnu kupovinu. Ako je potrebno, potražite pomoć svojih bližnjih. Isto tako, pripremite se za period osobne transformacije - osjećat ćete se ranjivije nego inače, no ova ranjivost pomoći će vam u osobnom razvoju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.