Vikend-horoskop: Ovnovi će dobiti priliku za dodatnu zaradu, Rakovi uče nove vještine

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 14. i 15. rujna 2024. godine.

Ovan

Posao: Kreativno rješavanje problema donijet će vam pohvale od kolega. Pružit će vam se neočekivana prilika za dodatnu zaradu.
Ljubav: Mogli biste primiti poruku od nekoga iz prošlosti. Vaš partner sprema malo iznenađenje koje će vam uljepšati dan. Uživanje u zajedničkim trenucima donijet će vam mir i zadovoljstvo.

Zdravlje: Vaše tijelo traži više pažnje pa se posvetite opuštanju. Moguća je napetost u leđima, stoga pripazite na držanje.

Bik

Posao: Razmjena ideja s kolegama mogla bi vam otvoriti nove perspektive. Projekt koji vam se činio kompliciranim odjednom postaje jasniji i jednostavniji.
Ljubav: Slučajni susret s osobom koju niste dugo vidjeli mogao bi probuditi stara osjećanja. Partner vas može iznenaditi spontanim planom za romantičnu večer. Zajednički trenuci bit će ispunjeni harmonijom i bliskošću.
Zdravlje: Pripazite na prehranu jer teški obroci mogu izazvati umor. Lagana šetnja na svježem zraku pomoći će vam da se osjećate bolje.

Blizanci

Posao: Ovih dana mogli biste primiti neočekivane vijesti od nadređenih. Važno je da završite stare zadatke kako biste otvorili prostor za nove prilike.
Ljubav: Vikend je idealan za spontane avanture ili izlete s partnerom. Poruka ili poziv od neočekivane osobe mogla bi vas nasmijati i unijeti malo uzbuđenja u svakodnevicu. Vaš odnos će jačati kroz opuštene, zajedničke aktivnosti.
Zdravlje: Možda vam je potrebno više odmora nego što mislite. Lagana joga ili meditacija pomoći će vam da postignete unutarnji mir.

Rak

Posao: Stari poslovni problemi mogli bi se iznenada riješiti uz pomoć neočekivanog suradnika. Ovo je idealno vrijeme za učenje novih vještina kroz timsku suradnju.

Ljubav: Neočekivana poruka od nekoga tko vam se sviđa mogla bi vam uljepšati dan. Ovaj period donosi priliku za otvoren i iskren razgovor s partnerom.
Zdravlje: Vaša probava mogla bi biti osjetljivija pa pripazite na prehranu. Plivanje ili boravak u prirodi bit će odličan način za opuštanje.

Lav

Posao: Pred vama su dani kada možete konačno riješiti obaveze koje su vas mučile. 
Nešto neočekivano, poput pohvale od nadređenih, moglo bi vam podići samopouzdanje.
Ljubav: Netko bi vam mogao uputiti kompliment koji će vas iznenaditi i oraspoložiti. Partner ima u planu nešto što će vas ugodno iznenaditi i unijeti novu dozu romantike.
Zdravlje: Vrijeme je da unesete male promjene u svoju svakodnevicu kako biste se osjećali bolje. Ovi dani donose potrebu za više odmora i opuštanja.

Djevica

Posao: Napokon ćete imati priliku završiti dugotrajni projekt koji vam je visio nad glavom. Neočekivani poziv ili e-mail mogao bi promijeniti smjer vaših trenutnih planova.
Ljubav: Neočekivano priznanje od osobe koja vam je privlačna moglo bi vam uljepšati dan. Vaš partner mogao bi predložiti romantični bijeg od svakodnevnih briga.

Zdravlje: Vrijeme je da se fokusirate na fizičku aktivnost koja vam odgovara. Unesite svježinu u svoju dnevnu rutinu i osjećat ćete se energičnije.

Vaga

Posao: Prilika za suradnju s kolegama donijet će vam nove uvide i poboljšati vašu produktivnost. Sada je pravo vrijeme za analizu i pripremu za nadolazeće zadatke.
Ljubav: Mogli biste primiti neočekivani kompliment koji će vam popraviti raspoloženje. Zanimljiv razgovor s partnerom donijet će vam nove ideje za zajedničku budućnost.
Zdravlje: Ovaj period donosi potrebu za više fizičke aktivnosti na svježem zraku. Šetnja ili vožnja biciklom pomoći će vam da se osjećate bolje.

Škorpion

Posao: Neočekivane promjene u radnom okruženju mogle bi vas iznenaditi, no brzo ćete se prilagoditi. Nadolazeći dani bit će mirni i idealni za pripremu za buduće obaveze.
Ljubav: Partner će vas možda iznenaditi posebnim planom koji će vam uljepšati dan. Pripremite se za mirne trenutke pune uživanja u zajedničkim aktivnostima.
Zdravlje: Vašem tijelu treba više odmora nego što mislite pa iskoristite ove dane za oporavak. Šetnja na svježem zraku ili lagana tjelovježba pomoći će vam da se opustite.

Strijelac

Posao: Neočekivana pohvala od nadređenih mogla bi vam popraviti raspoloženje. Razmislite o novim poslovnim projektima koji se mogu ukazati ovih dana.

Ljubav: Nadolazeći dani donose puno spontanosti i romantičnih trenutaka s voljenom osobom. Opuštena atmosfera stvorit će priliku za zbližavanje.
Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti kako biste održali energiju i vitalnost. Nakon intenzivne tjelovježbe, posvetite se odmoru i opuštanju.

Jarac

Posao: Neočekivani razvoj događaja na poslu može vas natjerati da promijenite planove. Iskoristite ovo vrijeme za planiranje i analizu budućih poteza.
Ljubav: Netko iz kruga prijatelja mogao bi pokazati poseban interes za vas. Vikend donosi sklad i mir u vaš ljubavni život.
Zdravlje: Slušajte svoje tijelo i osigurajte si dovoljno odmora. Šetnja ili meditacija bit će dobar način da se opustite i oslobodite stresa.

Vodenjak

Posao: Neočekivani telefonski poziv mogao bi otvoriti nove mogućnosti. Ovih dana vrijeme je za detaljnu analizu vaše financijske situacije.
Ljubav: Partner bi vam mogao pružiti neočekivani znak pažnje koji će vas razveseliti. Kvalitetno vrijeme provedeno s voljenom osobom donijet će vam unutarnji mir.
Zdravlje: Održavajte ravnotežu između aktivnosti i odmora. Ne zaboravite se opustiti i pružiti tijelu prijeko potreban odmor.

Ribe

Posao: Rad na zanemarivanom projektu napokon će doći na dnevni red. Podrška kolega mogla bi vam olakšati izazove s kojima ćete se susresti.
Ljubav: Mogli biste dobiti neočekivanu poruku od simpatije koja će vam uljepšati dan. Ako ste u vezi, provedite vrijeme uz opuštene aktivnosti koje vas oboje raduju.
Zdravlje: Posvetite više pažnje svom zdravlju kroz pravilnu prehranu i fizičku aktivnost. Lagane vježbe istezanja ili šetnja parkom pomoći će vam da se osjećate bolje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.