4.2 milijuna pregleda: Reakcija psa na vožnju u automobilu rastapa i najtvrđa srca

Foto: Shutterstock

PRIČA o spašenom psu i njegovom srceparajućem odnosu prema automobilskoj vožnji dirnula je tisuće korisnika TikToka.

Max, pas kojeg je vlasnica udomila nakon što je bio napušten, doživio je veliku traumu prije nego što je pronašao svoj novi dom. U dirljivom videu, Max se čvrsto priljubljuje uz svoju vlasnicu koja vozi, očigledno u strahu od vožnje automobilom.

@hairbymariahjewell 🖤my sweet max… #nokillshelters #adoptdontshop #pets #furrbabies #dogsoftiktok #tennessee #fyp #fypシ゚viral ♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound

Vlasnica je u videu objasnila kako Maxova reakcija na vožnju automobilom dolazi zbog traumatičnog događaja koji je doživio prije nego što je došao u njezine ruke.

"Osobi koja ga je odlučila ostaviti ga uz cestu, uplašenog i samog, možda je bio samo pas, ali ovaj dragi dečko zaslužuje uživati u vožnji automobilom, umjesto da se osjeća traumatiziran i preplašen," izjavila je vlasnica iz Tennesseeja.

"Imam priliku izliječiti jedno slomljeno srce koje nikad nije zaslužilo biti povrijeđeno. Molim vas, ne ostavljajte ih same i napuštene. Ako više ne možete brinuti o njima, odvedite ih u sklonište koje ne usmrćuje životinje. Pustite da ih neka obitelj izabere i pruži im ljubav kakvu zaslužuju", dodala je.

Ova dirljiva priča podsjeća nas koliko su životinje osjetljive na ljubav, ali i na bol te koliko je važno pružiti im pažnju i brigu koju zaslužuju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.