Haskica se posvađala s gazdaricom oko lopte, rasprava je sve nasmijala

Foto: Pexels

Haskiji su poznati po tome što su vrlo glasni. Gledati ih kako "razgovaraju", pa čak i kako se svađaju sa svojim vlasnicima, uvijek je zabavno. Kona je savršen primjer. U videu koji je njezina vlasnica objavila, jasno se vidi da ima puno toga za reći svojoj vlasnici. 

Obavezno uključite zvuk kako biste čuli Koninu "raspravu" s gazdaricom. Kona želi svoju loptu koja se nalazi vani na terasi, ali izgleda da je padala kiša, a Kona se baš i ne želi suočiti s mokrim tlom.

Umjesto toga, pokušava nagovoriti vlasnicu da ode po loptu umjesto nje. No, kao i većina svađa, ono o čemu su u početku raspravljale brzo se pretvorilo u sasvim drugu temu. Kona ne samo da želi svoju loptu, već želi biti sigurna da je vlasnica čula i razumjela njezine prigovore o tome kako je njezina gazdarica bila predugo odsutna.

Kona nas je još jednom podsjetila na to koliko ovi čupavi psi mogu biti neodoljivi i zabavni, čak i kad nisu potpuno zadovoljni.

@kona_malone What are you going on about? #kona #alwayssomethingtosay #konamalone #husky #funny #siberianhusky #petsoftiktok #huskiesoftiktok #fyp #foryou #petsoftiktok #huskylife #dog #puppy #talkingdog #mygirl #huskykona #konahusky #ontario #canada ♬ original sound - Kona
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.