Kunić je pravi gurman. Ima zanimljivu metodu za dolazak do slasnog zalogaja

KUNIĆI su specifični ljubimci čije ponašanje često zbunjuje, ali jednom kada ih upoznate sigurno ćete ih zavoljeti. Jedno od tih ponašanja svakako je njihova stalna želja za krađom hrane. Vlasnica dva kunića na svojem je TikTok profilu podijelila video u kojem si ona zdjelicu voća dok njezini ljubimci prate svaki njezin korak.

Kunići se spretno spuštaju niz stepenice kako bi joj se pridružili dok jede voće na svom kauču. Čim je vlasnica sjela, kunić joj se približio i počeo se penjati po njoj ne bi li ona popustila i podijelila obrok s njim. To je, naravno, na kraju i učinila.

@honeys_bunnies Indoor bunnies aka fruit theives🤔 #bunniesoftiktok #bunny #petsoftiktok #rabbit #funnyvideos #petlover #houserabbit #skit #viralvideo ♬ Quirky Suspenseful Indie-Comedy(1115050) - Kenji Ueda

"Moj je sin imao bananu u blizini naših kunića i oni su ga počeli ganjati" i "Moj kunić pokušava ukrasti svu hranu, ne samo voće - čokoladu, kolače i slično", komentari su pratitelja ispod videa.

Iako kunići smiju jesti voće, važno je da im se ono daje samo kao poslastica i uvijek bez koštica ako ih inače sadržava. Kunići smiju jesti jabuke, kruške, breskve, šljive, banane, smokve i slično voće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.