Labradorica nasmijala internet svojom reakcijom na štenca koji se popeo na kauč

KORISNICA TikToka @naynayblevins u nedavnom je intervjuu za portal Newsweek otkrila da njezina čokoladna labradorica nije obožavateljica štenca jazavčara koji je nedavno postao novi član njihove obitelji.

Vlasnica je jednom prilikom uspjela snimiti reakciju svoje labradorice na štenca, a video je objavila na TikToku, gdje je skupio više od 400 tisuća pregleda.

Na viralnoj snimci možemo vidjeti da labradorica nije sretna što su njezini vlasnici nabavili stepenice za novog štenca jer se sada može penjati na kauč koji je bio njezino sigurno utočište. Labradorica na snimci ima šokiran izraz lica i prvo gleda štenca pa svoju vlasnicu, jer joj nije jasno što se događa.

@naynayblevins Most days she hates the puppy. #chocolatelab #dachshund #miniweenie #dogsoftiktok ♬ oh my god bruh oh hell na man

"Male stepenice nabavila sam istoga dana kada sam snimila taj video, tako da je to bio prvi put da se štenac mogao popeti na kauč", prisjetila se vlasnica. "Mislim da je to razlog zašto je labradorica bila u šoku. Kauč je bio njezino sigurno utočište gdje se skrivala od štenca, a on je onda došao u njezin prostor."

"Ovo je urnebesno. Njezine oči govore sve", "To je bilo njezino utočište", "Definitivno se osjeća izdano", samo su neki od komentara ispod viralne objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.