Milijun pregleda: Zlatni retriver na urnebesan način susjedi otkrio gdje živi

MISTERIOZNI zlatni retriver već neko vrijeme dolazi u dvorište Alie Garze, ali ona sve donedavno nije znala čiji je pas niti gdje zapravo živi. Misterij je konačno riješila kada je jednog dana šetala susjedstvom i ugledala ga na ogradi jednog dvorišta.

Garza je na TikToku podijelila urnebesni video koji je snimila za vrijeme jedne šetnje sa svojim čivavama. U njemu zlatni retriver skače gore-dolje u svom dvorištu kao da je pozdravlja. Primijetila ga je krajičkom oka i zaključila da ovaj trenutak mora podijeliti sa svojim pratiteljima.

@alie.garza I can say without a shadow of a doubt, that this is my favorite neighbor 🌳🏠✨ #dayinthelife #denver #colorado #dogsoftiktok #goldenretriever #chihuahua ♬ original sound - Alie Garza

Alie je znala da se posjetitelj zove Rex, ali ona bi predložila da ga vlasnici ipak preimenuju u Houdini, s obzirom na njegove neobične sposobnosti nestajanja i pojavljivanja kada mu to odgovara. Video je objavila na TikToku uz opis: „Bez imalo sumnje mogu reći da je ovo moj omiljeni susjed", a on je u kratko roku skupio 1.1 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.