Nakon 14 godina u kavezu sibirski haski konačno uživa u životu. Pogledajte

Screenshot: TikTok

SIBIRSKI haski Big proveo je skoro 14 godina zatvoren u malom kavezu. Kada je konačno spašen iz nehumanih uvjeta, završio je u skloništu za životinje, a vrlo brzo pronašao je dom i obitelj. 

Sve što je obitelj željela jest pružiti Bigu najljepši mogući ostatak života. Siroti haski je gluh, pothranjen, ima slomljen rep i teško hoda. Njegove su stražnje noge toliko slabe, a razlog je manjak kretanja i trčanja. Haskiji su poznati kao aktivni psi koji uživaju u trčanju, no do nedavno Big je imao samo kavez u kojem se jedva okretao.

Obitelj u koju je došao već ima tri haskija, maltezera i tri mačke koje su ga odmah prihvatile. Svaki dan mačke ga prate u šetnji i maze se s njim. Bigu je trebalo nekoliko dana da shvati svoje mjesto u čoporu, no to se brzo riješilo i sada zajedno uživaju u igri i trčanju, dok mačke budnim okom prate Biga.

Big sada uživa u životu, slobodan je, voli se igrati s igračkama i hodati po bazenu, a najviše od svega voli pažnju i ljubav koju dobiva. 

@vladokablarvladiator animal adoption husky adoption Big animal shelter #doglove #dog #doglover #dogs #wolfpack #doggie #wolfs #dogoftheday #puppy #dogtiktok #husky #siberianhusky #huskypuppy #huskylove #huskylife #huskyphotography #huskylovers #huskymix #huskynation #huskypics #allthingshusky #huskyworld #huskyoftiktok #huskysiberiano #huskylover #huskypuppies #huskydog #siberianhuskypuppy #huskypup #itsahuskything #huskysoftiktok #huskys #huskyheaven #huskyoftheday #huskylovingclub #huskymom #myhusky_ #my_husky #whitehusky #alaskanhusky #minihusky #siberianhuskies #huskysiberian #ilovemyhusky #huskypic #thehuskylove_feature #redhusky #huskymodel #dog #dogs #doglove #dogslove #funnydogs #huskyfamily #wolfpack #dogfamily #fyp #doglove #dog #doglover #dogs #wolfpack #doggie #wolfs #dogoftheday #puppy #dogtiktok #huskyplay #happydog #happyhusky #happypuppy #myhuskies #siberianhusky #siberianderpskies #huskiesoftiktok #hisky #zoomies #huskies ♬ suono originale - sophia ★

I stariji psi zaslužuju ljubav i dostojanstvenu starost, stoga, ako možete, pomozite i starijim psima jer se oni najteže udomljavaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.