"Ne čeka mene": Vlasnica se ranije probudila pa doznala svom psu nije najdraža osoba

Foto: Pixabay

GUNNER, prekrasno štene labradora Gunner, neugodno je iznenadilo svoju vlasnicu. Naime, kada se ona probudila, očekivala je da će ljubimac biti sretan jer svi ostali spavaju, no on ju je samo tužno pogledao i okrenuo glavu na drugu stranu.

Sjedio je ispred vrata gdje spava njegova omiljena osoba, strpljivo čekajući da se probudi, dok je vlasnicu, koja se probudila ranije da se poigra s njim, potpuno ignorirao.

U kratkom isječku vlasnica se našalila te napisala: "Ono kada se probudiš rano sa svojim štencem, da tata može spavati, i shvatiš da si ti ona druga osoba, da ne čeka tebe."

Vlasnica Tricia i njen partner uzeli su Gunnera dok je bio star svega deset tjedana. Sada ima tri mjeseca i čini se da je već odabrao omiljenu osobu.

@gunner.chocolatelab IDK who is more upset right now… 😂 #labpuppy #dogmom #chocolatelab #apartmentdog #puppytiktok #dogsoftiktok #dogtok #puppy #labrador #florida #fy #sparehuman ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish

Svaki pas ima svoju omiljenu osobu koja ne mora nužno biti vlasnik; to može biti netko iz obitelji ili prijatelj. Obično je to osoba koja se najviše bavi ljubimcem i ulaže trud u razvijanje povezanosti.

Ako ste i vi "ona druga" osoba, ne brinite, to se lako može promijeniti. Za to je potrebno malo više truda i vremena posvećenog ljubimcu. Budite vi osoba koja će ujutro šetati psa, nahraniti ga i poigrati se s njim.

Šetnja neka bude zabavna uz pohvale i poslastice, mazite se i zabavljajte, no znajte kada je psu dosta. Na ovaj način sigurno ćete se popeti na ljestvici omiljenih osoba svog ljubimca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.