Ovaj maleni haski nije ni progledao, a već je obitelj počastio prvim zavijanjem

Screenshot: YouTube

SVATKO tko je kući imao štence vrlo dobro zna da je to prekrasno i čudesno iskustvo. Što god radili, oni su jednostavno preslatki i s njima nikada nije dosadno. Njihovo upoznavanje sa svijetom i stvarima koje nikada prije nisu vidjeli izgleda neodoljivo. Susret s najobičnijim stvarima oni pretvore u zabavu i scenu vrijednu gledanja.

Prvi pravi obrok za njih je zbunjujući. Neki od njih šapicama će zagaziti u svoju gozbu i tek kasnije shvatiti što rade krivo. Prvi susreti s vodom i prvo plivanje uvijek su pravo otkriće. Prvi izlazak iz kuće za njih je čarolija, a za nas je to najslađa predstava na svijetu.

Preslatko štene haskija iz videa svojim je vlasnicima priredilo neodoljivu scenu. Iako još uvijek nije napravio svoje prve korake ili izašao iz kuće, odlučio je pokazati da je on ipak veći nego što oni misle te ih je počastio prvim zavijanjem.

Ta predivna scena topi i najhladnija srca i uljepšava dan i najvećim mrgudima. Sigurni smo da će se ovaj mališan pretvoriti u najveću pričalicu u svijetu haskija. Pogledajte video koji slijedi i uvjerite se u to sami. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.