Ponovni susret vlasnika i njegovog ukradenog psa dirnut će i najtvrđa srca

Screenshot: Facebook

AARON MORRIS i njegov službeni pas Jolene upravo su se bili preselili iz Michigana u Sjevernu Karolinu kad je netko ukrao Jolene. Incident se dogodio dok je Aaron bio u trgovini, a Jolene ga je čekala na parkiralištu u automobilu.

Kad se vratio nakon nekoliko kratkih minuta, njegova automobila više nije bilo, a s njim ni Jolene.

"Ona je bila moj anđeo čuvar. Moja najbolja prijateljica. Trebam je natrag. Ovo me uništava”, napisao je Morris na Facebooku.

Morrisa nije bilo briga za povratak automobila, sve što je želio bila je Jolene. No, kako su dani prolazili, počeo je gubiti nadu, ali ubrzo mu se sreća osmjehnula.

Netko je uočio Jolene kako izgubljeno luta ulicama te je odmah kontaktirao radnike skloništa, koji su primijetili da pas ima ogrlicu i oznaku te su na Facebooku objavili fotografiju psa.

Pokušali su nazvati Morrisa na mobitel, ali je njegov mobitel bio ukraden zajedno s automobilom. Nasreću, Morris je vidio oglas na društvenim mrežama te je uspio dogovoriti ponovni susret s Jolene.

Čim je Jolene ponovno ugledala vlasnika, reagirala je na najslađi način. Počela je mahati repom te mu je skočila ravno u zagrljaj.

"Nikada te više neću pustiti", obećao joj je Morris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.