Starica u Opatiji ušla sa psom bez brnjice u policiju. Dobila je prekršajnu prijavu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Shutterstock

83-GODIŠNJAKINJA je prije par dana zaradila prekršajnu prijavu zbog kršenja javnog reda i mira. Uvela je psa bez brnjice u hodnik policijske postaje u Opatiji.

Kada su je policijski službenici upozorili i zamolili da izađe iz hodnika te da psa priveže izvan policijskih prostora, ignorirala je njihovu zamolbu i drsko im odgovarala.

"Potom je psa zavezala na ulazna vrata postaje te time spriječila ulazak i izlazak stranaka, ali i izazvala strah kod pojedinih građana od životinje na vratima", objavili su iz Policijske uprave Primorsko-goranske županije.

Starica je uporno odbijala upozorenja i zapovijedi policijskih službenika, pa je tek nakon naredbe da će biti uhićena, odvezala psa s vrata postaje i udaljila ga iz policijskog prostora.

"Zbog počinjenog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, 83-godišnjakinja je prekršajno sankcionirana u skladu s odredbama članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", dodaju iz policije.

Inače, u prostorije državnih institucija zabranjeno je ulaziti sa životinjama. 

"Pozivamo građane da svoje životinje drže pod nadzorom, posebice pse u šetnji na otvorenom, kako ne bi slučajno ozlijedili djecu ili druge osobe u blizini", apelirali su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.