VIDEO Ova kujica je pronađena u smeću u Rumunjskoj i nitko nije vjerovao da će preživjeti

Screenshot: Facebook

MALENU kujicu su pronašli u smeću u Rumunjskoj u očajnom stanju. Bila je toliko jako zapostavljena i zanemarena da su mislili da neće preživjeti.

Malena je dobila ime Anora i odmah joj je pružena potrebna pomoć i smještena je na sigurno. Imala je slomljenu nogu i bila je izrazito mršava i dehidrirana.

Anora je pokazala odmah da je borac i polako se počela oporavljati. Jela je više malih obroka i učila kako ponovno hodati.

Nakon 4 mjeseca, spasitelji su joj pronašli dom u Engleskoj gdje ju je dočekalo puno ljubavi i pažnje. Njena udomiteljica je vidjela da Anora ne hoda kako treba i odmah je potražila savjete stručnjaka.

Preporučena je operacija noge što je i napravljeno. Rehabilitacija je trajala dugo, no malena sada više može zaboraviti svu tugu i bol koju je osjećala.

Anora je dobila priliku za sretan život je dobro ljudi nisu okrenuli glavi i nisu odustali od nje, a njena udomiteljica je gledala srcem i otvorila joj vrata svog doma.

Anora se transformirala u pravu ljepoticu koja sada može bezbrižno uživati sa svojom obitelji.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.