VIDEO Ovi su psi potpuno poludjeli kada su vidjeli gdje ih vlasnik vozi

Screenshot: Rumble

I PSI, baš kao i ljudi, imaju svoju omiljenu hranu, omiljene ljude, omiljene igre i omiljena mjesta na koja uvijek rado idu. Neki psi obožavaju plaže i vodu, neki vole sa svojim vlasnicima ići na planinarenje, neki vole dobre, stare parkove, a neki više vole biti u svom domu. Vlasnik ovih predivnih njemačkih kratkodlakih ptičara podijeli je video na internetu koji je vrlo brzo oduševio mnoge.

Prošlog ljeta odlučio je odvesti svoje i ljubimce svojih roditelja u kamenolom u koji ih je vodio još dok su bili sasvim mali štenci. Svaki put kada bi se približili kamenolomu, počeli bi zavijati i lajati od uzbuđenja, a ni ovoga puta nisu napravili iznimku. Na ulasku u kamenolom atmosfera u autu postala je potpuno drugačija. Njihovo je uzbuđenje raslo, a sreća je bila gotovo opipljiva. Nije ni čudo da je ovaj video vrlo brzo postao popularan jer su ovi psi prava atrakcija. 

Source: Dogs Flip Out In Car When They See Where He Is Taking Them by ViralHog

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.