Žena snimila reakciju svojih mačaka na nepozvanog uljeza, snimka je hit

KORISNICA TikToka @amhammin prije tri dana podijelila je viralni video koji prikazuje kako su njezine mačke reagirale na uljeza u kući.

Budući da ima dvije mačke, @amhammin je na ulaznim vratima instalirala manja vrata za svoje ljubimce. Jednog dana, kroz vrata za mačke ušuljao se crni mačak iz susjedstva, što se nije svidjelo njezinim mačkama. Dok je uljez sjedio na ulazu, druge dvije mačke počele su siktati kako bi ga otjerale.

@amhammin Time for a better security system #catsoftiktok #cats #cattok ♬ original sound - amhammin

Kada je došla njihova vlasnica, mačka Tiny izgubila je živce i počela napadati uljeza i zatim svog brata. Vlasnica ih je naposljetku uspjela razdvojiti, a u komentarima je napisala da crni mačak inače ima topao dom, ali voli lutati susjedstvom.

"Svi se deru na njega, jadničak", "Situacija je brzo izmakla kontroli", "Jadničak, osjećao se zbunjeno", "Traži ljubav na krivim mjestima", "Nemoj se derati na njega, samo je pogriješio", "Nije mu jasno zašto su svi ljuti na njega", neki su od komentara gledatelja. Video je u tri dana skupio više od 900 tisuća pregleda i 144 tisuće lajkova.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.