17-godišnja milijunašica: Roditelji me tjeraju da perem suđe i slažem odjeću

Foto: Instagram

ISABELLA BARRETT 17-godišnjakinja je koja se proslavila u reality showu Toddlers & Tiaras i tako sa samo šest godina postala milijunašica. 

Nakon toga, pojavila na brojnim natjecanjima ljepote, naslovnicama časopisa i TV emisijama, a ima i vlastitu liniju nakita i šminke.  

17-godišnjakinja "teška" 7 milijuna dolara 

Sada zarađuje oko 10.000 dolara mjesečno, a tijekom Tjedna mode zaradi 30.000 dolara u samo sedam dana, čime je dosegla status jedne od najmlađih milijunašica u SAD-u koje su bogatstvo zaradile same. 

"Posljednji put kad sam provjeravala, moje je bogatstvo procijenjeno na sedam milijuna dolara, ali moja mama kaže da sam neprocjenjiva", otkrila je u intervjuu za Fabulous. 

Mlada milijunašica od malena je razvila ukus za luksuzne stvari. Sa samo šest godina imala je preko 60 pari cipela, a nosila je i skupocjene haljine te sada svakog jutra potroši oko 350 dolara samo na šminkanje. 

"Moram prati suđe" 

Iako živi luksuznim životom, njezini roditelji inzistiraju na tome da obavlja kućanske poslove baš poput svih drugih tinejdžera. 

"Odnose se prema meni baš kao i svi drugi roditelji prema tinejdžerima. Moram prati suđe, pospremiti svoju odjeću i pomagati u kući baš poput svih drugih tinejdžera", otkrila je, a zatim podijelila formulu svog uspjeha. 

"Najbolji savjet koji mogu dati svakome tko želi uspjeti je da postave cilj i drže ga se. Nikada nemojte odustati. Ako nešto radite svakog dana i dobivate novce za to, ne možete nikada bankrotirati", objasnila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.