26-godišnjakinja se ošišala i tako je nastala najpopularnija frizura u 2023.

Foto: TikTok/Profimedia

HAILEY BIEBER promijenila je frizuru i tako je nastao najveći frizerski trend 2023. godine. Jedna od najvećih trendseterica današnjice ošišala je svoju dugu kosu te se odlučila za mnogo kraći bob, zbog čega najveći svjetski modni magazini sada pišu da je upravo ta frizura trend koji će vladati narednom godinom.

"Ups", napisala je 26-godišnjakinja uz objavu na TikToku koja je pregledana preko pet milijuna puta. 

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound - sped up sounds

"Ok, sad će se doslovno svaka djevojka ošišati", "Mislim da je vrijeme za sve nas - krati kosu", "Kroz tjedan dana više nijedna cura neće imati dugu kosu", "Dok ovo tipkam, termini u frizerskim salonima su već popunjeni", pisalo se u komentarima.

@isabelle.lux Miss Hailey Bieber coming in HOT with a bob 🔥 how long are we waiting to cut our hair / what do you think? #bobhaircut #haileybieber #justinbieber #haikeybieberstyle #celebritynews #beautynews #GenshinImpact34 ♬ original sound - Isabelle Lux ⚡️ Skincare

Inače, sličnu frizuru Hailey je imala i 2018. godine pa su obožavatelji zaključili da ovo znači da se supruga Justina Biebera "vraća svojim počecima".

Podsjećamo, jedan od posljednjih modnih trendova koje je pokrenula Hailey je bila manikura mliječno-bijelog zrcalnog izgleda koja je 2022. preplavila društvene mreže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.