Rod Stewart oglasio se o vjenčanju svog sina u Dubrovniku: Prekrasna ceremonija

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hokejaš Liam Stewart, sin Roda Stewarta, u petak se u Dubrovniku vjenčao sa svojom dugogodišnjom partnericom Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. O vjenčanju godine u Hrvatskoj raspisali su se i brojni strani mediji, a sada se oglasio i Rod, koji je komentirao vjenčanje i otkrio što je poželio svom sinu i snahi.

Kaže da je ceremonija bila prekrasna

Rod je objavio obiteljsku fotografiju snimljenu na vjenčanju, koja je u dva sata dobila čak 27 tisuća lajkova i preko 500 komentara na Instagramu.

"Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Louieju", poručio je Rod mladencima.

Grašo im pjevao na svadbi

Podsjećamo, par se vjenčao u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, a slavlje je upriličeno tvrđavi Lovrjenac. Svatove su zabavljali dubrovačka klapa Kaše i saksofonist Željko Barač, a gost iznenađenja bio je Petar Grašo. 

"Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri…muzika, radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart - sretno", napisao je Petar uz snimku s vjenčanja. 

Na snimci se vidi da im je pjevao Ako te pitaju, a ta je pjesma mnogim hrvatskim parovima čest izbor za prvi ples. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.