60 milijuna pregleda: Tip pokazao kako je zaštitio novi Corvette uoči uragana Miltona

Screenshot: TikTok

STANOVNICI Floride protekle su dane proveli pripremajući se za oluju stoljeća, uragan Milton koji je poharao Floridu u noćnim satima. Dok su neki osiguravali kuće i tako postali viralni hit, drugi su pažnju usmjerili na - automobile. 

Tiktoker John Santos iz West Palm Beacha na Floridi postao je viralna senzacija nakon što je 8. listopada objavio video u kojem je pokazao kako pedantno prekriva svoj novi auto, Chevrolet Corvette.  

@gucci_lemon_reloaded

 

♬ Holding out for a Hero (from "Footloose") - Bonnie Tyler

60 milijuna pregleda

Snimka je prikupila više od 60 milijuna pregleda, a dok su neki pohvalili njegov trud, drugima je prizor bio smiješan. 

"Sviđa mi se što si ga zamotao u poklon kako bi Milton mogao proslaviti svoj rođendan", "Zabavna stvar kod automobila je to što ih možete voziti i tako maknuti od opasnosti" i "Odvezi ga na sigurno mjesto, ovo neće učiniti apsolutno ništa. Zbogom lijepi Corvette", pisali su mu. 

Nakon što je postao viralan, John je objavio novi video u kojem je kazao kako nije očekivao ovoliku pozornost te da će uskoro objaviti novi video i pokazati stanje svog automobila. 

@gucci_lemon_reloaded

Didn’t expect my video to blow up. Storm should be hitting us Wed into Thurs. Stay tuned for part 3.

♬ original sound - Gucci_lemon_reloaded

Uragan stoljeća

Uragan Milton, najjači u posljednjih stotinu godina, pogodio je Floridu. Iako je uoči dolaska na obalu Floride oslabio s kategorije 5 na kategoriju 2, uragan iza sebe ostavlja pustoš. Više od milijun ljudi je evakuirano, brojna područja već su poplavljena, razina mora raste, zabilježene su ekstremne količine kiše i vjetrovi od 200 kilometara na sat. Najteže su pogođena područja Naplesa, Fort Myersa i Tampe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.