Bivši urednik New York Timesa u knjizi tvrdi: Michelle Obama mrzi Oprah i debele ljude

U KNJIZI "The Amateur", Edwarda Kleina, piše da je Prva dama SAD-a, Michelle Obama, iznimno ljubomorna te nema nimalo povjerenja u svog supruga. Odlučila je stoga paziti na svaki njegov korak kako je ne bi prevario kao što je John F Kennedy prevario Jackie. Prva dama često se pojavljuje nenajavljena tijekom dana u njegovom uredu kako bi provjerila što Barack radi.

Michelle Obama mrzi Oprah i debele ljude

Osim toga, ljubomorna je i na Obamino blisko prijateljstvo s Oprah Winfrey. Autor navodi i kako Michelle izbjegava Oprah jer mrzi debele ljude. Klein, inače bivši urednik New York Timesa, tvrdi kako se Bijelom kućom pronio glas o ljubomornoj Prvoj dami. Tvrdi da je par bio pred rastavom zbog učestalih svađa. Dijelove knjige autor je objavio u The New York Postu, a bliska prijateljica Opre Winfrey otkrila je Edwardu kako je Michelle previše ljubomorna i posesivna.

Michelle kontrolira Obamu

"Mnogi ljudi nakon toliko godina braka imaju povjerenja i ne slijede svog supruga svugdje, no čini se da Michelle ne vjeruje svom suprugu. Michelle je svojim bliskim ljudima jasno dala do znanja da trebaju promatrati sve žene koje su u blizini Baracka. Ona zna da je on zgodan i mlad, baš kao što je to nekad bio nevjerni Kennedy", navode se u knjizi riječi prijateljice Oprah Winfrey. Baš na Oprah Michelle je jako ljubomorna. Kraljica talk showa jedna je od bližih Obaminih prijateljica s kojom se on često čuje i traži je savjet. Michelle navodno to jako smeta.

Kolike su realne šanse da bi Oprah zavodila Obamu?

Dok neki američki mediji prilaze ovim informacijama bez skepse, oni drugi tvrde kako se radi o Kleinovim osjećajima prema Obami, kojeg je u samom naslovu knjige nazvao amaterom. Tako Jezebel navodi kako je knjiga smiješna, a još su komičniji podaci o tome da Michelle mrzi Oprah te da je ljubomorna. Cijelu Edwardovu teoriju o posesivnoj i ljubomornoj Michelle nazvali su klišejima. Realno, kolike su mogućnosti da bi Oprah zavodila oženjenog predsjednika?

Klein se spustio na najniže grane da bi ocrnio predsjedničku obitelj

Brojni navodi ove knjige jednostavno su apsurdni. Klein navodi i kako je Michelle ogovarala Oprah s njezinom prijateljicom Gayle te je prema objema bila jako neljubazna. Osim toga, Edward je naveo i kako je Michelle vjerovala da je Oprah na izborima unutar demokrata podržavala Hillary Clinton. Prema svemu, Michelle Obama ispada poprilično histerična supruga lošeg predsjednika, a u namjeri da to dokaže, Klein se spustio do onog najbanalnijeg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.