Budućnost je već tu, jeste li spremni?

Foto: Press

JEDNA od značajki nove ere seksa jest da on prestaje biti bauk i postaje nešto posve normalno, svakodnevno, uobičajeno i lijepo.

A procvat digitalne tehnologije idealna je prilika za promociju pravog, punokrvnog seksa i života pod mantrom da vas jedan orgazam na dan može učiniti boljim čovjekom. Ukratko rečeno: ševa je tu da se šera. Tom temom otvoren je novi broj Lider trenda koji izlazi uz novi broj poslovnog tjednika Lider.

Iz područja šeringa preselili su u Second life gdje su saznali da se u virtualnom životu nose virtualno dizajnirane cipele i živi u virtualnim kućama koje su osmislili stilisti za uređenje interijera. I to sve za vrlo stvaran novac. Iz toga je zaključeno da su nova zanimanja budućnosti već svuda oko nas.

A kako ne bi šetali samo po virtuali, za stvarnu su sugovornicu odabrali Aleksandru Dojčinović i njezin vrlo uspješan, stvaran i isplativ posao modne dizajnerice koja je ove godine u svojoj tvrtki zaposlila nove radnike i posao odlučila proširiti otvaranjem butika u Stuttgartu.

Kad je riječ o zdravlju i ljepoti valja se osloniti na čudotvorni argan. On je već neko vrijeme hit među onima koji znaju što se "nosi" od prirode. Gdje se god nađe, obnavlja, vlaži, pomlađuje. Usto, tvrde upućeni, argan je poznati afrodizijak!

U modnom bloku pronaći ćete najnovije prijedloge svjetskih dizajnera za proljeće i ljeto, te kozmetička sredstva koja će vam uljepšati proljeće. Otkriven je i zanimljiv detalj: zahvati estetske kirurgije danas su u điru poput brige o osobnoj higijeni ili poput kakvog novog modnog trenda.

Ako već niste bili na Sejšelima, ali ste ih u budućnosti planirali posjetiti, s novim se Trendom možete upoznati s tim rajem na zemlji. Namjeravate li svoja putovanja ograničiti na domaće destinacije, svakako posjetite Liku i kušajte njezinu slasnu gastroponudu.

Uz novi broj Trenda možete svoj mozak povesti na fitness, urediti dom klasicima dizajna, proučiti koje nove kremice i parfeme treba nabaviti ovoga proljeća ili pak jednostavno uživati u čitanju. Ne propustiti novi broj raskošnog lifestyle magazina Lider trenda samo uz poslovni tjednik Lider na kioscima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.