Christopher Nolan završio snimanje "The Dark Knight Rises"

REDATELJ Christopher Nolan službeno je završio snimanje novog filma o Batmanu, "The Dark Knight Rises". Kako su neimenovani izvori iz Warner Brothersa izjavili za The Hollywood Reporter, Nolan je snimanje priveo kraju i već se tjedan dana redovito pojavljuje u Warneru, a prošli petak održao je i prvu službenu projekciju filma, rezerviranu samo za šefove tog studija, uključujući direktora Jeffa Robinova i predsjednika produkcije Grega Silvermana.

Svjetska premijera novog Batmana najavljena je 20. lipnja i posve je logično očekivati da će to biti jedan od najvećih filmskih hitova ljeta, ali i godine. Nolan je gotov sa takozvanom grubom verzijom, koju je prikazao šefovima Warner Brothersa, a sada slijedi montaža. Prošlo je skoro četiri godine od njegovog prijašnjeg filma o Batmanu, The Dark Knight (Vitez tame), koji je u svjetskoj kino distribuciji zaradio preko milijardu dolara, a Heathu Ledgeru donio posthumnog Oscara za interpretaciju Jokera.

Novi film ima već standardnu, vrhunsku glumačku postavu, koju čine Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman i Gary Oldman, a tu su i Anne Hathaway kao Catwoman, Joseph Gordon-Levitt kao policajac John Blake, i Tom Hardy kao glavni negativac Bane.

Dok čekate dolazak novog izdanja Viteza tame u kina, pogledajte utrku dvaju Batmobilea (onog iz '66. i onog iz '89.) koju nam donosi Machinima u prvoj epizodi nove emisije "Super Power Beatdown".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.