Hoćemo li moći to podnijeti? Ukradene fotke na kojima se Nicolas Cage seksa s bivšom

Foto: Guliver Image/Getty Images

POSTOJI vjerojatnost da bismo uskoro mogli biti izloženi nečemu što nikako ne želimo vidjeti - seksi fotkama Nicolasa Cagea.

Naime, prema pisanju TMZ-a stanoviti Ricardo Orozco majstor je koji je iz kuće slavnog glumca ukrao četiri računala i kutiju punu intimnih fotografija koje je glumac snimio s bivšom djevojkom  Christinom Fulton. Tabloid izvještava i da imaju informacije iz policije koja je u potrazi za fotografijama, a Orozco je prošlog mjeseca uhićen, optužen za krađu i zadržan pod jamčevinom od čak milijun dolara.

S druge strane, izvori bliski glumcu tvrde da spomenute fotografije uopće ne postoje te da Cage ne zna ništa o spomenutim navodima.

Naravno, otkad se vijest proširila medijima javili su se i komentatori na Redditovom forumu /r/onetruegod, posvećenom memovima s Cageom. "Naše su molitve uslišane braćo i sestre!" ili "Ne znam hoću li moći podnijeti gledati izravno u ono što je istinski on", samo su neki od komentara.

Cage i Fulton počeli su se viđati 1988. godine, ali su prekinuli ubrzo nakon što mu je ona rodila sina Westona 1990. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.