"I´ll be back": Arnold i Cameron bili u svađi zbog kultne fraze



KULTNA fraza "I'll be back" iz "Terminatora" bila je, čini se, predmetom svađe između legendarnog Arnolda Schwarzeneggera i redatelja Jamesa Camerona. U memoarima koji su jučer objavljeni u SAD, bivši guverner Kalifornije navodi da mu je ta fraza djelovala "ženskasto" i da je smatrao kako robot-ubojica umjesto toga treba reći "I will be back", prenosi Huffington Post.

"Naše najveće neslaganje bilo je oko te fraze. Zalagao sam se za "I will be back", jer sam smatrao da to više nalikuje nekoj mašini i da predstavlja veću prijetnju. Smatrao sam da je skraćena fraza ženskasta i to sam više puta ponovio Jamesu koji me gledao kao da sam poludio", izjavio je Arnie.

Ipak, redatelj je odlučio zadržati skraćenu verziju uz kratku poruku Arnoldu: "Ja ti ne govorim kako da glumiš, ti me nemoj učiti kako da pišem". To je vjerojatno bila dobra odluka, jer je "Terminator" od Schwarzeneggera stvorio svjetsku zvijezdu, a fraza "I'll be back" dobila je 37 mjesto najbolje rečenice iz filma prema Američkom filmskom institutu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.