Janko Popović Volarić: Razvod doživljavam kao životni poraz

Foto: Index Arhiva

PRVI put nakon što se odselio iz stana u kojem je živio sa suprugom, scenaristicom Jelenom Veljačom, glumac Janko Popović Volarić otvorio se za Story i ispričao kako se osjeća.

Kazališni, filmski i televizijski glumac Janko Popović Volarić (32), kazao je da mu je drago što na snimanju nove serije surađuje s bivšom suprugom s kojom je u rujnu prošle godine prekinuo nakon pet godina veze, odnosno, gotovo tri godine braka.

"Jelena i ja uvijek smo bili vješti, principijelni i objektivni kad je riječ o odvajanju privatnog i poslovnog. Oboje strašno volimo poslove kojima se bavimo i previše poštujemo posao onog drugog da bismo dopustili da se privatni život upleće u prostor naših profesija", rekao je Volarić o suradnji s bivšom suprugom.

Mediji su ga nakon prekida povezivali s brojnim ženama, ali glumac tvrdi da to nije istina.

"Trenutačno sam slobodan i mislim da je to prirodno s obzirom na dugi odnos koji je završio prije nekoliko mjeseci. Sada sam se posvetio sebi, a s vremenom će se, vjerujem, nešto lijepo dogoditi", rekao je za Story.

"Neki ljudi nemaju tu potrebu za obećanjem pred drugima ili pred svojom vjerom, a neki imaju. Mislim da je to individualno. Volim brak i vjerujem u njegovu instituciju. Brak je poseban odnos. Partnerstvo. Uzajamno podržavanje, poštovanje i ljubav", odgovorio je na pitanje o gubitku vjere u brak i dodao da nije izgubio vjeru u ljubav: "To bi značilo da sam izgubio vjeru, da se patetično izrazim, u život kao takav. Ljigavo, ali točno. Nikada neću izgubiti tu vjeru."

Međutim, dodao je i da razvod doživljava kao veliki životni poraz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.