Još jedna skandalozna zvijezda serije "Dva i pol muškarca": Prestanite gledati tu seriju i puniti glavu smećem!

Screenshot: YouTube

GOTOVO godinu dana nakon što je Charlie Sheen doživio slom i više puta javno napao tvorca serije Chucka Lorreja, isto je učinio i Angus T. Jones, ali na daleko smireniji način koji, između ostalog, nije uključivao kokain i prostitutke.

Angus koji u seriji glumi najmlađeg člana postave, Jakea Harpera, u razgovoru s novinarom internet stranice Forerunner Chronicles, u trenutku "vjerskog prosvjećenja" zaključio je da više ne želi igrati u seriji.

"Ako gledate 'Dva i pol muškraca', prestanite gledati 'Dva i pol muškarca'. Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti glavu smećem", rekao je Jones (oko 7 minuta i 35 sekundi u videu) i tako zadao još jedan javni udarac seriji koja je već dugo vremena na udaru kritike.


"Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utječe na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do spoznaje da morate donijeti odluku, pogotovo kada je riječ o onome što gledate", zaključio je "probuđeni" Jones.

Warner Bros. još uvijek nije reagirao na glumčevu izjavu, a novinari tvrde da bi ovo moglo predstavljati kršenje ugovora. Naime, većina takvih ugovora brani glumcima da javno progovaraju protiv serija u kojim glume, ali dodaju i da je teško povjerovati da će ga otpustiti s obzirom na važnu ulogu koju igra. Ipak, ako su Charlieja Sheena zamijenili Ashtonom Kutcherom, nikad se ne zna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.