Lipanj rezerviran za Jarunited: Jarun postaje golemi klub s pet plesnih podija



POZNATO zagrebačko more, jezero Jarun, osim što je rekreacijsko okupljalište svih uzrasta, srce je i turističke ponude te zabave grada Zagreba. Klubovi Faces, Gallery, Mansion i Aquarius svim domaćim i stranim posjetiteljima iz tjedna u tjedna pripremaju kvalitetne glazbene programe koje u ljetnim danima privlače i preko 5000 mladih. Jarun se po uzoru na mnoge europske metropole istaknuo kao nightlife esencija grada Zagreba koja svim željnim dobre zabave nudi sigurno utočište sa bofatom ponudom, velikim parkingom te posebnim prirodnim okruženjem jezera Jarun.

Jarunited je enterteinment koncept zamišljen da Zagrebu ponudi novi i drukčiji oblik zabave. To je najveći klub s pet plesnih podija: pet glazbenih programa bogatog sadržaja kojeg nude jarunski klubovi Faces, Gallery, Mansion i Aquarius (A1/A2). Zajednička inicijativa svih klubova ima za ideju svakom posjetitelju Jaruna, u posebno istaknutim vikendima kada se Jarunited održava, ponuditi lepezu programa šarolikog programskog i glazbenog opusa.

Tako će svi posjetitelji moći uživati u koncertima domaće glazbe uz besplatan ulaz u klub Faces, dok će klubovi Gallery, Mansion i Aquarius ponuditi svjetska gostovanja eminetnih DJ-a te velike promotivne partyje festivalskih izdanja s plaže Zrće. Ovo je tek uvertira pred veliku festivalsku manifestaciju koju će Jarunited projekt iznjedriti. Jarunited je na rasporedu 01. i 02., 08. i 09. te 15. i 16. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.