Michelle Obama htjela se rastati od Baracka?

KONTROVERZNA nova biografija predsjednika SAD-a navodi tvrdnje o tome da se Michelle Obama planirala razvesti od supruga Baracka 2000. godine.

Autor "The Amateur: Barack Obama in the White House", Edward Klein, tvrdi da je do razgovora o rastavi kod Obaminih došlo u osmoj godini njihova braka, nakon što predsjednik nije poslušao suprugu kad ga je savjetovala da se ne natječe s demokratom Bobbyjem Rushom za mjesto u Predstavničkom domu.

"Mračni dani uslijedili su nakon tog poraza i on je od Michelle tražio utjehu. Ali ona nije bila raspoložena za suosjećanje. On je odbio saslušati njezina upozorenja", piše Rush, a prenosi Huffington Post.

Navode u neautoriziranoj biografiji, za koju Klein tvrdi da je temelji na gotovo 200 intervjua, Obamin je glasnogovornik Eric Schultz odbacio: "Ed Klein ima povijest nesmotrene proizvodnje informacija kako bi prodao knjige. Nitko normalan neće vjerovati onome što piše".

Ovo nije prvi put da se spominje rastava Obaminih. 2010. godine National Enquirer objavio je da je prva dama prijetila rastavom braka ukoliko se predsjednik odluči na drugi mandat.

Par je u braku gotovo 20 godina i imaju dvije kćeri, Maliu (13) i Sashu (10).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.