Morrissey priznao vezu s muškarcem, ali izjavio: Nažalost nisam homoseksualac

Foto: Press

NAKON što je u autobiografiji progovorio o svojoj vezi s muškarcem, bivši frontmen grupe The Smiths Steven Patrick Morrissey, na svojoj je internetskoj stranici "True To You" objavio da "nažalost nije homoseksualac, već humanoseksualac.

"Nažalost, nisam homoseksualan. Tehnički sam humanoseksualan. Privlače me ljudska bića. Ali naravno, ne njih previše", glasi Morrisseyeva izjava objavljena na stranici na kojoj komunicira s fanovima.

On je u knjizi "Autobiografija" opisao svoju prvu ozbiljnu vezu s muškarcem Jakeom Owensom Waltersom riječima "po prvi puta u životu vječno 'ja' postaje 'mi', napokon sam našao nekoga".

"Jake i ja osim jedno drugoga, nismo trebali ničije društvo", navodi između ostalog u knjizi.

Par se upoznao u restoranu 1994., a Morrissey u knjizi tvrdi da ga je Jake pratio do doma, gdje je, "kad je zakoračio unutra, ostao dvije godine".

U javnosti su te objave ponovno izazvale pitanja o njegovoj seksualnosti. Naime, Morrissey je veći dio svoje karijere isticao da je u celibatu, ali nikad javno nije definirao svoju seksualnost, stoji na internetskoj stranici entertainment.time.

U memoarima 54-godišnji Morrissey također je opisao nedostatak interesa za cure u mladosti, ističući kako mu je "puno uzbudljivije bilo mnoštvo trkaćih motora koje je njegov otac dovozio kući".

Kasnije u knjizi otkriva i da je jedno vrijeme razmišljao da ima dijete sa ženom, te, između ostalog i da ga je "učitelj dirao na neprimjeren način".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.