Objavljen panični poziv Sandre Bullock: "Zaključana sam u ormaru, u kući mi je nepoznat muškarac"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVOG četvrtka određeno je suđenje muškarcu koji optužen za uhođenje Sandre Bullock u njezinom domu u Los Angelesu prošle godine.

Sudac je odlučio da je priloženo dovoljno dokaza da Joshua James Corbett može ići na suđenje zbog provale i ilegalnog posjedovanja oružja, piše NY Daily News.

Saslušanje u četvrtak započelo je snimkom poziva koji je Bullock uputila na 911, a u kojem u panici opisuje da je vidjela muškarca u svojoj kući kako ide prema tavanu. "Ja sam u ormaru. Imam sigurnosna vrata. Trenutno sam zaključana u ormaru", može je se čuti kako govori.

Osim toga, rekla je i da je isprva mislila da samo puše vjetar, ali da je potom vidjela "tu osobu".

Policajac je potvrdio da je Corbett u rukama u trenutku uhićenja imao crnu bilježnicu s pismom za Bullock na dvije stranice i njezinim fotografijama iz časopisa. "Kazao je: 'Žao mi je. Volim te Sandy'", izjavio je policajac.

Corbettov odvjetnik pokušao ga je izvući iz suđenja navodeći da je njegov klijent bio bolestan te je mislio da je u braku s glumicom. Samo joj je htio dostaviti ljubavno pismo, dodao je.

"Ljubavno pismo koje je Corbett sa sobom nosio iskazivalo je samo ljubav i divljenje. Unutra nema ništa o tome da bi je eventualno ozlijedio. Ljudi pokušavaju od ovoga napraviti nešto što nije", kazao je.

Tužiteljica Wendy Segall kazala je da se Corbett u kući Sandre Bullock pojavljivao tri večeri zaredom te da je u njezin dom provalio usred noći.

Detektivka Christina Carlozzi čitala je dijelove iz Corbettova pisma u kojima on Bullock naziva svojom suprugom, izjavljuje joj ljubav, izražava želju za seksom s njom, ali i spominje sigurnosne mjere u njezinu domu. "Postoje dvoja vrata koja ne može otvoriti nitko osim tebe. Nadam se da ćeš ih jednom za mene otvoriti", stoji u pismu.

Corbett je optužen i zbog posjedovanja oružja pronađenog u njegovu domu, iako nije bio naoružan u trenutku kad je uhićen u glumičinoj kući. Izjavio je da nije kriv niti po jednoj od točaka optužnice.

Bullock nije svjedočila na saslušanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.