Otkrivamo novogodišnje honorare naših zvijezda: Prvo mjesto čvrsto drži Severina s 50 tisuća eura

Foto: Facebook, Press, Instagram

NAJLUĐA noć u godini samo što nije, a popularnom Silvestrovu najviše se raduju estradni djelatnici zadovoljno trljajući ruke zbog pozamašnih honorara koji će sjesti na njihove račune.

Iako su prošla vremena kad su pjevačke zvijezde dobivale iznose na kojima bi im pozavidjele i zvijezde u Hollywoodu, ni nove cifre nisu za odbaciti. Premda svi glazbenici o svojim honorarima na Silvestrovo mudro šute, za vas smo istražili koji će od njih zaraditi najviše.

Ovogodišnji rekord definitivno drži Severina. Splitska će pjevačica nastupati u crnogorskim Bečićima, a u Novu 2014. godinu navodno će ući bogatija za 50 tiusća eura, što je za 20 tisuća eura više od njenog prošlogodišnjeg honorara u Beogradu.

Severinu slijedi Tony Cetinski koji će za nastup u Poreču navodno dobiti 45.000 eura, što nije nimalo iznenađujuće kad se u obzir uzme činjenica da je Cetinski trenutačno jedan od naših najpopularnijih i najtiražnijih glazbenika. Ovogodišnji honorar ipak je dosta manji nego prijašnjih godina kad je Tony znao dobiti i do 70.000 eura.

Sličan će honorar u svoju blagajnu staviti i Gibonni. Kako saznajemo, za gažu u gradu pod Marjanom gdje će zabavljati svoje sugrađane Splićane dobit će 40.000 eura, a na bini će mu se pridružiti Damir Urban i Maya Azucena.

Grupa Prljavo kazalište nalazi se na četvrtom mjestu naše liste novogodišnjih honorara. Jasenko Houra i ekipa iz benda za nastup u Skoplju navodno bi trebali dobiti 30 tisuća eura.

Nina Badrić ove godine pjeva u Petrčanima kod Zadra, a navodno će za svoj nastup dobiti 25.000 eura. "Kralj bevande", zadarski pjevač Mladen Grdović, pjevat će u Medenoj u Trogiru, i navodno dobiti 16.000 eura.

Listu nastavljaju Massimo i Goran Bare koji će svojim pjesmama u Novu godinu uvesti Riječane i njihove goste na tamošnjem Korzu. Prvi će navodno dobiti tek 15.000 eura što je iznenađuje mali iznos jer se Massimo ove godine nametnuo kao jedan od najizvođenijih pjevača, pjesme su mu bile prve na top listama, a ljetos je napunio i pulsku Arenu.

Jasmin Stavros zabavljat će goste primoštenske Aurore i to za, kako saznajemo, 14.000 eura. Joško Čagalj Jole pjevat će u obližnjim Vodicama i za svoj nastup navodno dobiti 12.000 eura, isto koliko i Crvena Jabuka za gažu u Makarskoj. Jednak iznos navodno će dobiti i Colonia koja pjeva u Dubrovniku.

Goran Bare za nastup s bendom u Rijeci trebao bi dobiti 10.000 eura. Isto toliko dobit će i Petar Grašo koji će nastupati u Crnoj Gori.

Iz svega navedenog može se zaključiti kako su cijene ovogodišnjih nastupa definitivno pale u odnosu na prethodne godine, a glazbenici će u prosjeku zaraditi i do dvadeset posto manje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.